Om firmaet

Hos Peters Auto & Marine er kundepleje, kvalitet og sikkerhed nøgleord. Vi kommer gerne ud til dig på havnen eller hvor din båd nu står for at udføre en reparation eller service. Kan det ikke lade sig gøre på stedet hjælper vi...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
40 28 52...
Adresse

Ringkøbingvej 4

7500 Holstebro

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Hos Peters Auto & Marine er kundepleje, kvalitet og sikkerhed nøgleord. Vi kommer gerne ud til dig på havnen eller hvor din båd nu står for at udføre en reparation eller service. Kan det ikke lade sig gøre på stedet hjælper vi dig gerne med bugsering til og fra værkstedet. Udførelse af arbejde uden for normal arbejdstid kan gøres efter aftale. Vi vil gøre alt for dig som kunde uanset om du kommer med en opgave på din bil, båd eller trailer. Så giver vi gerne et godt tilbud.

Supplerende oplysninger

Vi har kun få faste priser. Vi følger altid serviceskema med fabrikantens service forskrifter, så et lille service får man udført hvis bilens alder og km. Tal passer til dette, et "lille" service er som regel en base for flere service typer, som olie + oliefilter, smøring af døre osv. Men ved et "stort" service kan der komme eksempelvis brændstoffilter, luftfilter, tandrem osv. så disse ydes der ikke fast pris på. Vi giver selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud på forhånd.

Peters Auto & Marines valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Peters Auto & Marine

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Peters Auto & Marine findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

PETER'S AUTO OG MARINE/HANS PEDER TROELSEN JENSEN

CVR-nr:

28040652

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

331500 Reparation og vedligeholdelse af skibe og både

331200 Reparation af maskiner

Startdato:

19-03-1987

Ledelse/Administration
Hans Peder Troelsen Jensen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

40285238

40 28 52 38

4028 5238

40 285 238