Om firmaet

Varmepumper i Skagen, Aalborg, Hirtshals og resten af Nordjylland. Det er vigtigt at have en velfungerende varmepumpe med maksimal ydeevne for at få mest mulig varme ud af den. Ligesom med alle andre slags varmeløsninger kræver...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
20 70 17...
Adresse

Dronninggårds Alle 2

9330 Dronninglund

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Varmepumper i Skagen, Aalborg, Hirtshals og resten af Nordjylland. Det er vigtigt at have en velfungerende varmepumpe med maksimal ydeevne for at få mest mulig varme ud af den. Ligesom med alle andre slags varmeløsninger kræver det service fra tid til anden, så eventuelle forbedringer og reparationer kan blive lavet.

Gennem mange år i branchen ved vi hos PL Teknik præcis, hvordan en varmepumpe fungerer, og vi kan derfor løse stort set alle problemer, der kan opstå.

Service og reparation af varmepumpe

Vi monterer og installerer alle former for varmepumper for både erhverv, private og det offentlige. Derfor har vi også over tid opbygget en stor kundekreds, for hvem vi forestår service og reparation af deres varmepumpe, hvilket udgør en stor del af vores arbejde i dag.

Der er både mulighed for at lave en fast aftale omkring service af varmepumpe, men vi rykker naturligvis også ud, hvis der er opstået et akut problem, som kræver reparation for at få varmepumpen i gang igen. Vi tilbyder service i Skagen, Aalborg, Hirtshals og resten af Nordjylland.

Rådgivning i Nordjylland

Vi lægger også vægt på, at du som kunde er bedst muligt rustet til at holde din varmepumpe kørende. Det vil spare dig både tid og penge, at du ikke er nødt til at ringe til en serviceteknikker, hvis det blot handler om en lille ting, du ligeså godt selv kan klare.

Derfor sørger vi for at rådgive dig grundigt omkring alle de ting ved en varmepumpe, som du selv kan løse for at holde den velkørende.

Skulle du have spørgsmål, står vi også altid klar til at hjælpe på tlf. 20 70 17 84.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

PL Teknik

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra PL Teknik findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

PL TEKNIK V/POUL LARSEN

CVR-nr:

19684040

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

952900 Reparation af andre varer til personligt brug og husholdningsbrug

Startdato:

15-11-1996

Ledelse/Administration
Poul Larsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

20701784

20 70 17 84

2070 1784

20 701 784