Om PL Teknik

Varmepumper i Skagen, Aalborg, Hirtshals og resten af Nordjylland. Det er vigtigt at have en velfungerende varmepumpe med maksimal ydeevne for at få mest mulig varme ud af den. Ligesom med alle andre slags varmeløsninger kræver det service fra tid til anden, så eventuelle forbedringer og reparationer kan blive lavet.Gennem mange år i branchen ved vi hos PL Teknik præcis, hvordan en varmepumpe fungerer, og vi kan derfor løse stort set alle problemer, der kan opstå.

Service og reparation af varmepumpe

Vi monterer og installerer alle former for varmepumper for både erhverv, private og det offentlige. Derfor har vi også over tid opbygget en stor kundekreds, for hvem vi forestår service og reparation af deres varmepumpe, hvilket udgør en stor del af vores arbejde i dag.

Der er både mulighed for at lave en fast aftale omkring service af varmepumpe, men vi rykker naturligvis også ud, hvis der er opstået et akut problem, som kræver reparation for at få varmepumpen i gang igen. Vi tilbyder service i Skagen, Aalborg, Hirtshals og resten af Nordjylland.

Rådgivning i Nordjylland

Vi lægger også vægt på, at du som kunde er bedst muligt rustet til at holde din varmepumpe kørende. Det vil spare dig både tid og penge, at du ikke er nødt til at ringe til en serviceteknikker, hvis det blot handler om en lille ting, du ligeså godt selv kan klare.

Derfor sørger vi for at rådgive dig grundigt omkring alle de ting ved en varmepumpe, som du selv kan løse for at holde den velkørende.

Skulle du have spørgsmål, står vi også altid klar til at hjælpe på tlf. 20 70 17 84.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

PL Teknik, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

PL TEKNIK V/POUL LARSEN

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

15-11-1996

CVR-nr:

19684040

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

952900 Reparation af andre varer til personligt brug og husholdningsbrug

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Poul Larsen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-