Om firmaet

Printzlau er en lokal butik som tager sig af reparationer samt salg af havemaskiner, cykler, haveudstyr m.m. Butikken er oprindelig startet af Lars Printzlau, som har mange års erfaring bag sig. Vi flyttede i 2019 til ny...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
62 25 24...
Adresse

Landevejen 202

5874 Hesselager

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Printzlau er en lokal butik som tager sig af reparationer samt salg af havemaskiner, cykler, haveudstyr m.m. Butikken er oprindelig startet af Lars Printzlau, som har mange års erfaring bag sig. Vi flyttede i 2019 til ny adresse ved landevejen i Hesselager med Kasper Elgaard som daglig ansvarlig

Generel information

Lars Printzlau startede butikken “Lars Printzlau” tilbage i 1984, og har siden skabt en velfungerende forretning med sin ærlighed og vilje til altid at hjælpe kunden, uanset situationen. Siden da er han blevet Sydøstfyns hjælpende hånd inden for alle typer maskiner som har med haven, skoven og cykler at gøre. Med en pension lurende rundt om hjørnet ledte Lars efter en person til at overtage forretningen, og da muligheden bød sig, besluttede Kurt og Lars at fortsætte “Printzlau” i de nyskabte butiksomgivelser på Landevejen 202. Lokalerne på Landevejen 202 har længe tilhørt Kurt’s bror, Erik Nielsen – men efter hans alt for tidlige død i november 2018, blev beslutningen at bibeholde et aktivt forretningsliv på Landevejen 202, samt at ære Erik og de mange minder på adressen.

Printzlaus valgte links

Bedømmelser

Jacob Pelle Nielsen

Mere end et år siden

Altid god og ærlig service!

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Printzlau

Omsætning

8 609 tkr

Afkastningsgrad

11.06 %

Antal ansatte

80

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Printzlau findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

GL. TANGEGAARD ApS

CVR-nr:

15707275

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

440 000

NACE-branche

012900 Dyrkning af andre flerårige afgrøder

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

591110 Produktion af film og videofilm

476420 Cykel- og knallertforretninger

Startdato:

01-04-1992

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

62252491

62 25 24 91

6225 2491

62 252 491