Om Privat Sygepleje Mini Brint

Privat Sygepleje tilbyder den bedste holistiske syge og omsorgssygepleje - HELE DØGNET. Vi hjælper ældre med, at opnå øget livskvalitet og mindske ensomhed, når alderdom og sygdom rammer. Vi skaber ro og tryghed, med vores professionelle og kærlig pleje. Vi ønsker at aflaste hele familien, da det skaber tryghed i hverdagen for alle. Privat sygepleje giver mening, når helbred og alder, gør det svært at klare sig selv og ønsket er, at blive i eget hjem og for at undgå flytning, til et plejehjem.

Din privat sygeplejerske i eget hjem.

Ægte nærvær, kærlig og professionel omsorg er vores grundværdier hos Privat Sygepleje og vores fornemmeste opgave er, at hjælpe, støtte og optimere hverdagen med vores pleje, for herigennem at skabe tryghed for HELE familien- døgnet rundt. Vi er et privat alternativ til hjemmeplejen, men vi samarbejder også gerne med hjemmeplejen i hjemmet, da vi har tiden til:

Hjælp til personlig pleje. Daglig husførelse inkl. indkøb, let rengøring og tøjvask. Hjælp til daglig optimering af kost/- væskeindtagelse. Hjælp til øget mobilisering, herunder vurdering af hjælpemidler i hjemmet. Akut hjælp - hele døgnet. Terminal sygepleje. Rehabilitering, genoptræning og rekreation. Aflastning /- tryghedsbesøg 24:7. Psykisk omsorgspleje, herunder mangeårig erfaring med demens/-parkinson sygdom.

Billedgalleri

  • Privat Sygepleje Mini Brint Sygepleje, Gentofte - 1
  • Privat Sygepleje Mini Brint Sygepleje, Gentofte - 2

Privat Sygepleje Mini Brint, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnPrivat Sygepleje Mini Brint
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:19-09-2018
CVR-nr:37524786
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche869010 Sundhedspleje, hjemmesygepleje og jordemødre mv.

Ledelse/Administration

Nathalie BrintFuldt ansvarlig deltager