Om Qure Fysioterapi ApS

Er du træt af øvelser? Har du nogensinde haft ondt et eller andet sted i kroppen, gået til behandling og fundet ud af at det virker ikke rigtigt? Har du prøvet at blive sendt rundt i systemet og fundet ud af, at det virker heller ikke...? Har du fået fornemmelsen af at det er jo nok din egen skyld, fordi du træner jo ikke det du skal...? Qure Fysioterapi ligger på Vesterbrogade i København, tæt på Hovedbanegården, og i Glumsø på Midtsjælland.

Vi har specialiseret os i smertebehandling, primært for de mennesker som har prøvet at træne, som har prøvet det hele, men hvor det ikke har haft den ønskede effekt.

Vi bruger vores unikke metode (ICMT) der vi arbejder med cirkulation og mobilitet i det område hvor du har ondt.

ICMT

Er en ny og behandlingsmetode til discusprolaps og andre smertetilstande. Metoden hedder ICMT (Intensive Circulation and Mobilization Therapy) og har vist gode og hurtige resultater – også når der har været tale om en kompliceret skade.

ICMT fungerer ved, at vi øger blodcirkulationen lokalt ved hjælp af specielle teknikker, der giver umiddelbar lindring. Ved længerevarende, kroniske problematikker har vi effekt efter få gange, og kan hurtigt give en prognose for hvor lang tid forløbet vil vare. Det vigtigste er dog, at man hurtigt mærker en ændring.

Den intense cirkulære terapi er specielt egnet til personer, som lider af discusprolaps, lændesmerter og ischias. De samme behandlingsprincipper bruger vi også til f.eks nakke-, skulder-, knæ- og hoftesmerter og hovedpine. Vi har også god effekt ved f.eks achillessene, hælspore, tennis/golfalbue, seneskedebetændelser, skinnebensbetændelse, frossen skulder, senfølger efter hjernerystelse, ischias, diffuse lændesmerter, håndsmerter, fodsmerter, diskusprolaps i nakken etc.

Qure Fysioterapi ApS' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Qure Fysioterapi ApS Fysioterapeut, København - 1
  • Qure Fysioterapi ApS Fysioterapeut, København - 2
  • Qure Fysioterapi ApS Fysioterapeut, København - 3
  • Qure Fysioterapi ApS Fysioterapeut, København - 4
  • Qure Fysioterapi ApS Fysioterapeut, København - 5
  • Qure Fysioterapi ApS Fysioterapeut, København - 6

Qure Fysioterapi ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Qure Fysioterapi ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

28-12-2015

CVR-nr:

37331430

Selskabskapital

50000

Omsætning

-

NACE-branche

869020 Fysio- og ergoterapeuter

Ledelse/Administration

Direktør

Hans Henrik Pedersen

Direktør

Per Arild Struksnes

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

1 291 tkr

Afkastningsgrad

−31,75 %

Antal ansatte

2