Om firmaet

Raaby Revision ApS er et mindre revisionskontor, som yder assistance indenfor traditionelle revisionsopgaver, herunder årsregnskaber, momsregnskaber, lønningsregnskaber, administration m.m. Herudover er økonomisk rådgivning...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 11 69...
Adresse

Præstevænget 3

6710 Esbjerg V

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Raaby Revision ApS er et mindre revisionskontor, som yder assistance indenfor traditionelle revisionsopgaver, herunder årsregnskaber, momsregnskaber, lønningsregnskaber, administration m.m. Herudover er økonomisk rådgivning inden for pension, bolig og investering også relevante arbejdsområder. Vi påtager os opgaver for alle typer virksomheder, private samt foreninger og fonde. Vi er medlem af Foreningen Danske Revisorer. Kontakt os gerne for mere information.

Generel beskrivelse

Vores motto er : Vi er 'ikke for store til de små' og 'ikke for små til de store'.

Vi prøver at drive forretningen "nede på jorden", således at vores kunder altid forstår de til tider lidt kringlede love og skatteregler.

Firmaet blev stiftet i 1971, og de over 40 år i branchen har givet firmaet en solid baggrund til at hjælpe lige netop dig med dine opgaver.

Vi er ansvarsforsikret hos Codan, og er desuden medlem af Foreningen Danske Revisorer.

Kontakt os gerne, såfremt du har brug for assistance eller ring og aftal et uforpligtende møde. Vi står klar til at servicerer dig. Du kan ligeledes finde information på vores hjemmeside www.raabyrevision.dk.

Raaby Revision ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Raaby Revision ApS

Omsætning

2 301 tkr

Afkastningsgrad

7.03 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Raaby Revision ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Raaby Revision ApS

CVR-nr:

33753446

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

80 000

NACE-branche

692000 Bogføring og revision: skatterådgivning

Startdato:

03-06-2011

Ledelse/Administration
Glenn Raaby

Adm. direktør

Proff logo
Alternative nummerformater

75116988

75 11 69 88

7511 6988

75 116 988