Om Rabøl Jørgensens Begravelsesforretning

Efter et dødsfald kommer en svær tid, hvor mange spørgsmål melder sig. Rabøl Jørgensens Begravelsesforretning hjælpe med det praktiske, som f.eks. valg af kiste, urne, gravsten og blomster, så der bliver tid og rum til at samle tankerne om den, man har mistet.

Supplerende oplysninger

Det er en tillidssag at påtage sig at arrangere og gennemføre en begravelse. Det betyder meget for alle involverede i begravelsen, at bedemanden udfører et personligt og professionelt arbejde til alles tilfredshed.

En begravelse eller en bisættelse er noget meget personligt og det er i høj grad bedemandens ansvar, at alt forløber, som det skal. Hos Bov Padborg Begravelsesforretning afholdes ofte efteruddannelseskurser, således at personalet altid er opdateret med den nyeste viden indenfor branchen. Bov Padborg Begravelsesforretning er desuden med i et nordisk netværk af begravelsesforretninger.

Personalet hos Bov Padborg Begravelsesforretning arbejder diskret, men er samtidig mennesker og kan træde til, hvis der er behov for en samtale og sorgbearbejdning. Der er ingen, der ønsker at skulle tage hånd om et dødsfald - men når det sker, er det betryggende med en seriøs og professionel partner. Ved de store begivenheder i livet har mennesket altid omgærdet sig med ritualer. Disse har i reglen haft en forankring i historien, men der findes også nye tiders ritualer, der ofte er resultat af vore multikulturelle samfund. Fælles for dem er, at ritualerne tilfredsstiller et behov for fællesskab, nærhed og tryghed. Netop ved en nær pårørendes død har vi som mennesker et stort behov for fællesskab, nærhed og tryghed. En begravelse skal være en højtidelig begivenhed, præget af samvær og varme, et minde, en oplevelse, man bærer med sig resten af livet.

Rabøl Jørgensens Begravelsesforretnings valgte links

Billedgalleri

  • Rabøl Jørgensens Begravelsesforretning Bedemand, Aabenraa - 1
  • Rabøl Jørgensens Begravelsesforretning Bedemand, Aabenraa - 2
  • Rabøl Jørgensens Begravelsesforretning Bedemand, Aabenraa - 3
  • Rabøl Jørgensens Begravelsesforretning Bedemand, Aabenraa - 4
  • Rabøl Jørgensens Begravelsesforretning Bedemand, Aabenraa - 5

Rabøl Jørgensens Begravelsesforretning, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnRABØL JØRGENSEN ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:27-03-2002
CVR-nr:26534259
Selskabskapital230000
Omsætning-
NACE-branche960300 Bedemænd og begravelsesvæsen, 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration

Martin GoodDirektør
Anita Rabøl GoodDirektør

Alternative nummerformater

7012201270 12 20 127012 201270 122 012