Om Randers Vacuum Plast

Emballageleverandøren Randers Vacuum Plast pakker ting ind. Hos Randers Vacuum Plast har vi råvarer og færdigvarer på lager til kunder og producerer i rene lokaler. Vi garanterer ensartet formning med fleksibel og stabil levering af vore produkter – også ved levering fra dag til dag. Vi rådgiver gerne om plastemballage - også med ideer til design og valg af materiale.

Erfaren virksomhed i plastbranchen

Vi har gennem mere end 50 år lavet kundespecifikke løsninger til mange brancher. Med meget forskellige krav til materiale, udseende, holdbarhed, udformning etc.

Vi er derfor en plastvirksomhed, der har oparbejdet stor viden og erfaring med utallige muligheder. Vi fornyer os løbende i takt med, at nye muligheder og behov dukker op. Derfor er vi naturligvis også opmærksomme på bæredygtighed, genbrug, miljøvenlige løsninger, klima etc.

Vi laver både små og store oplag af termoformede plastemballager - plastlåg, plastbægre, plastbakker, blistre, og transportbakker i plast.

Vores medarbejdere og fleksible produktion sikrer, at vi kan levere hurtigt og til konkurrencedygtige priser. Både på små og store oplag af plastemballage.

Maskinparken består af fuldautomatiske vakuumformere og trykluftsformere. Det sikrer pålidelig produktion med rettidig levering.

Billedgalleri

  • Randers Vacuum Plast Emballage, fremstilling, Randers - 1
  • Randers Vacuum Plast Emballage, fremstilling, Randers - 2
  • Randers Vacuum Plast Emballage, fremstilling, Randers - 3
  • Randers Vacuum Plast Emballage, fremstilling, Randers - 4
  • Randers Vacuum Plast Emballage, fremstilling, Randers - 5

Randers Vacuum Plast, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Randers Vacuum Plast v/Bjarne Møller

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-10-1992

CVR-nr:

16530476

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

222200 Fremstilling af plastemballage, 011100 Dyrkning af korn (undtagen ris), bælgfrugter og olieholdige frø, 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration

Bjarne Møller

Fuldt ansvarlig deltager