Om RealMæglerne Kim K. Pedersen

Tillid, lokalkendskab og seriøs - Til gavn og glæde for køber og sælgerVi er en veletableret ejendomsmæglervirksomhed med mange års erfaring inden for branchen, hvilket bringer betydelige fordele for både vores sælgere og købere. Siden vores etablering i 1997 har vi benyttet et slogan: "Sydsjællands mest personlige ejendomsmægler" I løbet af 2020/2021 oplevede det danske boligmarked en ekstraordinær aktivitet. I 2023 ser vi frem til et spændende og lokalt mere stabilt boligmarked.

Vi tilbyder en seriøs og gratis SalgsVurdering

Tillid, lokalkendskab og seriøs - Til gavn og glæde for køber og sælger

Vi er en veletableret ejendomsmæglervirksomhed med mange års erfaring inden for branchen, hvilket bringer betydelige fordele for både vores sælgere og købere.

Siden vores etablering i 1997 har vi benyttet et slogan: "Sydsjællands mest personlige ejendomsmægler"

I løbet af 2020/2021 oplevede det danske boligmarked en ekstraordinær aktivitet, men i 2022 har der været en tydelig afmatning både i antallet af salg og i salgspriserne.

I 2023 ser vi frem til et spændende og lokalt mere stabilt boligmarked, som er mere i overensstemmelse med det normale. Ikke desto mindre vil vi fortsat opretholde et højt tempo til glæde for vores kunder, både købere og sælgere.

Vi har nu rundet 2.300 solgte ejendomme og bibeholder stadig en markant høj anbefaling blandt sælgerne på boligsiden.dk.

Ikke mindst vores solide lokalkendskab sikrer os succes hos køber og sælger.

Hvis du overvejer at skifte til nye omgivelser, af hvilken som helst årsag, tilbyder vi altid en gratis SalgsVurdering for at hjælpe dig videre.

Du vil altid møde en veluddannet ejendomsmægler MDE hos os. Dette sikrer tryghed for alle parter involveret i en bolighandel.

Vi lægger stor vægt på miljøet og arbejder aktivt på at blive den førende bæredygtige ejendomsmægler på boligmarkedet. For eksempel planter vi to træer for hver bolighandel - et for sælgeren og et for køberen. Vi bruger også bæredygtige materialer og begrænser vores papirforbrug ved at benytte digitale løsninger.

Digitale løsninger er allerede en integreret del af vores daglige arbejde. Vi fokuserer målrettet på intelligente digitale boligannoncer på platforme som Facebook, Instagram og Google, hvilket typisk sikrer sælgeren en hurtigere salgsproces.

Du er velkommen til at besøge vores hyggelige ejendomsmæglerbutik i Præstø, hvor vi gerne byder på en kop hjemmebrygget kaffe og en værdifuld snak om boliger.

RealMæglerne Kim K. Pedersens valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • RealMæglerne Kim K. Pedersen Ejendomsmægler, Vordingborg - 1
  • RealMæglerne Kim K. Pedersen Ejendomsmægler, Vordingborg - 2
  • RealMæglerne Kim K. Pedersen Ejendomsmægler, Vordingborg - 3
  • RealMæglerne Kim K. Pedersen Ejendomsmægler, Vordingborg - 4
  • RealMæglerne Kim K. Pedersen Ejendomsmægler, Vordingborg - 5
  • RealMæglerne Kim K. Pedersen Ejendomsmægler, Vordingborg - 6

RealMæglerne Kim K. Pedersen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

RealMæglerne Kim K. Pedersen

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-01-1997

CVR-nr:

19715078

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

683110 Ejendomsmæglere mv., 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Kim Kugelberg Pedersen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

1