Om Remaljerings Selskabet Danmark

Badekar, sanitet, fliser, gulvafløb og betonoverstøbninger (K3) renoveres med Remaljerings Selskabets enestående metode, der er testet og typegodkendt af SITAC, Sverige. Alt udføres på stedet, på ganske få timer, uden rod og støv, med 5 - 15 års garanti. Gulvafløb og betonoverstøbninger renoveres uden at gulvet hugges op. Vi reparerer skader og lægger ny belægning på badekar, fliser og sanitet, også farveskift. Vi indfarver udgåede fliser, f.eks. efter rørskader, hvor få fliser er hugget op.

Generel beskrivelse

Remaljering (eller reemaljering) defineres af Remaljerings Selskabet som en metode til kemisk, at svejse en polyuretanbelægning, på forskellige typer overflader. Vi remaljerer følgende typer overflader: keramik, emalje, akryl, glas, glasfiber, granit, marmor, plastik, metal mv.

Ved hjælp af vor helt egen primer, MM4 opnår man en kemisk svejsning imellem belægningen og materialet. Uden denne primer, ville belægningen løsne sig inden for kort tid. Med vores remaljering har vedhæftningsevnen i laboratorietester vist en levetid på mere end 75 år! Overfladen bliver meget slidstærk og vandtæt.

Dette udgør et suverænt system til restaurering af badekar, spabadekar, håndvaske, fliser og lignende emner, samt udbedring af slagskader og revner på samme. Vi beskæftiger os også med indfarvning af fliser, f. eks. efter vandskader o. lign.

Med Remaljerings Selskabets metode kan man redde de fine indbyggede badekar og slipper for besværet og omkostningerne der er ved at rive ned. Vi klarer også en total-renovering af fritstående løvefods-badekar.

Vi giver 5 års garanti på at belægningen ikke løsner sig eller gulner.

TÆTNING AF GULVAFLØB OG SYNLIGE BETONKANTER (K3) MED 15 ÅRS GARANTI

I alle vådrum findes der gulvafløb, som ifølge forsikringsselskabernes statistik er skyld i 60% af alle fugtskader.

Tætning af gulvafløb bliver udført med en metode, der er typegodkendt i Sverige. Afløbet tømmes, renses og repareres for at tætne alle revner og utætheder. Overfladen grundes med vores egen primer og bliver dernæst belagt med vort specialfremstillede produkt, Renotæt, der har en levetid på mindst 30 år.

FUGTSKADER

Der er flere årsager til at gulvafløb kan forårsage fugt skader.

Fejlmontering i gulvet, sætninger i bygningen som forskyder forbindelsen mellem gulvafløbet og gulvet. Snavs og aflejringer i afløbsskålen kan forårsage forhøjet vandstand i afløbsskålen med efterfølgende udsivning i bjælkelaget eller betongulvet. En utæt forhøjelsesring (forbindelsen mellem afløbsskål og gulv), eller en beton overstøbning mellem skål og gulv, kan medføre lækage.

Dårlig forbindelse mellem fugtspærre og afløbsskål er en anden grund. Listen kan laves endnu længere.

ÅRSAGER TIL DÅRLIG LUGT

Mange gulvafløb har problemer med dårlig lugt som forårsages af hår, fedt og andet organisk affald i afløbsskålen. Manglende rensemuligheder, defekte skillevægge (som gør at vandlåsen ikke fungerer). Udtørring af vandlåsen, og meget mere.

Selv moderne plastafløb kan have problemer med fugtskader og dårlig lugt.

ØKONOMISK

Skal man udskifte hele gulvafløbet, er det normalt en bekostelig affære.

Renovering med Renotæt udføres på et par timer og koster få tusind kroner. Foranstaltningen udgør ingen gener eller ulemper for beboerne.

Udskiftning af gulvafløb med efterfølgende renovering af badeværelset tager mindst et par uger og koster titusindvis af kroner, og med betydelige gener for beboerne.

Remaljerings Selskabet har over 20 års erfaring med renovering af forskellige afløb. Tusindvis af tilfredse kunder kan vidne til denne metodes effektivitet og kvalitet.

Vi holder, hvad vi lover og giver 15 års garanti på at belægningen ikke løsner sig.

Kontakt os for et uforbindende tilbud.

Remaljerings Selskabet Danmarks valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Remaljerings Selskabet Danmark, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Remaljerings Selskabet Danmark

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

21-04-1980

CVR-nr:

89252113

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Bjarne Læborg Sørensen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

3