Om Restaurant Himmelbo

Er du på udkig efter en restaurant i Randers og omegn, hvor du kan nyde et dejligt måltid mad? Så kan du med fordel lægge vejen forbi Restaurant Himmelbo, hvor vi glæder vi os til at byde dig velkommen indenfor. Der er nem adgang til vores restaurant i Randers både fra vejen og fra golfbanen.

Yderligere information

På vores restaurant lige uden for Randers har vi ingen fast menu, men vi gør altid en dyd ud af at servere frisk og lækker mad, som er lavet fra bunden. Dagens ret bliver altid tilberedt med udgangspunkt i årstidens råvarer. Du finder dagens menu på tavlen i restauranten, og du er således også velkommen til at kigge ind og se, hvilke retter vi disker op med lige præcis i dag. Derudover finder du også menuen på vores facebook-side. Vi lægger altid vægt på at sammensætte en velsmagende menu med masser af variation, så det altid er en fornøjelse at nyde både brunch, frokost og aftensmad hos os.

Restauranten ligger lige ved siden af en golfbane og bliver ofte besøgt af golfspillere, men alle er mere end velkomne. Vi blander os derfor heller ikke i, om du kommer i dit golftøj, dit fineste skrud eller et helt tredje outfit. Her kan du være sikker på altid at blive mødt af godt humør hos det smilende personale. I restauranten serverer vi blandt andet tapas og brunch, som vi også kan tilbyde at levere ud af huset.

Restaurant Himmelbos valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Restaurant Himmelbo Restaurant, Randers - 1
  • Restaurant Himmelbo Restaurant, Randers - 2
  • Restaurant Himmelbo Restaurant, Randers - 3
  • Restaurant Himmelbo Restaurant, Randers - 4
  • Restaurant Himmelbo Restaurant, Randers - 5

Restaurant Himmelbo, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Restaurant Himmelbo

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

27-09-2023

CVR-nr:

44329255

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

561010 Restauranter

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Hans-Christian Rosendal Hermansen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

8