Om Revisions-Partner

Revisions-Partner er i dag Skanderborgs største revisionsfirma og er centralt beliggende på hovedgaden i Skanderborg. Firmaet består af erfarne og lokalt forankrede fagfolk, der står til din rådighed for hjælp og vejledning, uanset om din virksomhed agerer lokalt, nationalt eller globalt, og altid med afsæt i din virkelighed. Kodeordene for Revisions-Partner er faglig kompetence, ydelser af høj kvalitet, ansvarlighed, kvalitetssikring, uafhængighed og tæt og lokal kundekontakt.

Aktuelt

Få op til 2 timers gratis iværksætterrådgivning. Går du med en drøm om at starte egen virksomhed, eller inspiration og rådgivning, der kan løfte din virksomhed til næste niveau? Hos Revisions-Partner gør vi tanke til handling.

Vi tager udgangspunkt i din situation som iværksætter - og med vores viden og erfaring leverer vi professionel rådgivning og sparring. Hvis du vil gøre din drøm til virkelighed, tilbyder vi op til 2 timers gratis iværksætterrådgivning - så er du i gang.

Kontakt os på telefon 86 52 29 33 for at aftale en tid.

Generel beskrivelse

Revisions-Partner er øknomisk kernerådgiver for kunderne og yder service indenfor bogføring, momsregnskab, revision, årsrapport og budgetudarbejdelse. Desuden ydes rådgivning omkring økonomi, finansiering, skat, iværksættere, virksomhedsomdannelse, generationsskifte og meget andet.

Vores kundekreds spænder bredt over mange forskellige brancher og størrelser. Blandt kunderne er således både den énmandsejede håndværksvirksomhed eller detailbutik og den store produktionsvirksomhed med 100 ansatte. Hos Revisions-Partner får du en kompetent og tillidsfuld dialog i øjenhøjde med dig og din virksomheds behov. Vi ønsker at være den aktive problemløser, der med et stort kendskab til kundens virksomhed og samlede situation, kan yde værdifuld rådgivning om muligheder og risici.

Revisions-Partners valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Revisions-Partner Revisor, Skanderborg - 1

Revisions-Partner, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Revisions-Partner I/S, registrerede revisorer

Selskabsform

Interessentskab

Startdato:

29-10-1982

CVR-nr:

69305210

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

692000 Bogføring og revision: skatterådgivning

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Jens Jensen

Fuldt ansvarlig deltager

Nis-Ole Nissen

Fuldt ansvarlig deltager

Per Kejser Jensen

Fuldt ansvarlig deltager

Henrik Hedegaard Kastbjerg

Fuldt ansvarlig deltager

Carsten Brejner Møller

Viser 4 af 5

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

13