Om firmaet

Revisions-Partner er i dag Skanderborgs største revisionsfirma og er centralt beliggende på hovedgaden i Skanderborg. Firmaet består af erfarne og lokalt forankrede fagfolk, der står til din rådighed for hjælp og vejledning,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 52 29...
Adresse

Adelgade 108

8660 Skanderborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Revisions-Partner er i dag Skanderborgs største revisionsfirma og er centralt beliggende på hovedgaden i Skanderborg. Firmaet består af erfarne og lokalt forankrede fagfolk, der står til din rådighed for hjælp og vejledning, uanset om din virksomhed agerer lokalt, nationalt eller globalt, og altid med afsæt i din virkelighed. Kodeordene for Revisions-Partner er faglig kompetence, ydelser af høj kvalitet, ansvarlighed, kvalitetssikring, uafhængighed og tæt og lokal kundekontakt.

Aktuelt

Få op til 2 timers gratis iværksætterrådgivning. Går du med en drøm om at starte egen virksomhed, eller inspiration og rådgivning, der kan løfte din virksomhed til næste niveau? Hos Revisions-Partner gør vi tanke til handling.

Vi tager udgangspunkt i din situation som iværksætter - og med vores viden og erfaring leverer vi professionel rådgivning og sparring. Hvis du vil gøre din drøm til virkelighed, tilbyder vi op til 2 timers gratis iværksætterrådgivning - så er du i gang.

Kontakt os på telefon 86 52 29 33 for at aftale en tid.

Generel beskrivelse

Revisions-Partner er øknomisk kernerådgiver for kunderne og yder service indenfor bogføring, momsregnskab, revision, årsrapport og budgetudarbejdelse. Desuden ydes rådgivning omkring økonomi, finansiering, skat, iværksættere, virksomhedsomdannelse, generationsskifte og meget andet.

Vores kundekreds spænder bredt over mange forskellige brancher og størrelser. Blandt kunderne er således både den énmandsejede håndværksvirksomhed eller detailbutik og den store produktionsvirksomhed med 100 ansatte. Hos Revisions-Partner får du en kompetent og tillidsfuld dialog i øjenhøjde med dig og din virksomheds behov. Vi ønsker at være den aktive problemløser, der med et stort kendskab til kundens virksomhed og samlede situation, kan yde værdifuld rådgivning om muligheder og risici.

Revisions-Partners valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Revisions-Partner

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

10

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Revisions-Partner findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Revisions-Partner I/S, registrerede revisorer

CVR-nr:

69305210

Selskabsform

Interessentskab

Selskabskapital

0

NACE-branche

692000 Bogføring og revision: skatterådgivning

Startdato:

29-10-1982

Ledelse/Administration
Jens Jensen

Fuldt ansvarlig deltager

Nis-Ole Nissen

Fuldt ansvarlig deltager

Per Kejser Jensen

Fuldt ansvarlig deltager

Henrik Hedegaard Kastbjerg

Fuldt ansvarlig deltager

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

86522933

86 52 29 33

8652 2933

86 522 933