Om firmaet

Hos Ringsted Dyreklinik behandler vi mindre husdyr som hunde, katte, fugle og gnavere. Klinikken ligger i centrum af Ringsted med gode parkeringsforhold foran klinikken, og med få minutters gang til busstoppested og Ringsted...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
57 61 10...
Adresse

Vestervej 36

4100 Ringsted

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Hos Ringsted Dyreklinik behandler vi mindre husdyr som hunde, katte, fugle og gnavere. Klinikken ligger i centrum af Ringsted med gode parkeringsforhold foran klinikken, og med få minutters gang til busstoppested og Ringsted Station. Kig også indenfor i vores butik med kvalitetsfoder og plejeprodukter, hvor du også kan få gode råd og faglig rådgivning om pasning og pleje af dit kæledyr.

Generel beskrivelse

På Ringsted Dyreklinik foretager vi dagligt operationer på mindre husdyr. Vi udfører både almindelige planlagte indgreb, samt forskellige akutte og mere komplicerede operationer.

Vores klinik har en nybygget operationsstue, der er udrustet med moderne udstyr, som gør os i stand til at tilbyde operationer til stort set alle typer patienter. Blandt andet har vi investeret i det nyeste røntgenudstyr og overvågningsudstyr, så vi kan følge patientens tilstand nøje under narkosen og dermed mindske den risiko, der altid er forbundet med en operation, mest muligt.

Ringsted Dyrekliniks valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Ringsted Dyreklinik

Omsætning

6 635 tkr

Afkastningsgrad

18.68 %

Antal ansatte

11

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Ringsted Dyreklinik findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

RINGSTED DYREKLINIK ApS

CVR-nr:

29131953

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

200 000

NACE-branche

750000 Dyrlæger

Startdato:

30-09-2005

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

57611033

57 61 10 33

5761 1033

57 611 033