Om firmaet

Rysensteen Gymnasium er placeret som en campus i hjertet af Vesterbro midt i København. Med lokaler i den gamle hovedbygning på hjørnet af Tietgensgade og Kvægtorvsgade, med sciencelokaler i Brune Kødby og et stort nyindrettet...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
33 24 43...
Adresse

Tietgensgade 74

1704 København V

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Rysensteen Gymnasium er placeret som en campus i hjertet af Vesterbro midt i København. Med lokaler i den gamle hovedbygning på hjørnet af Tietgensgade og Kvægtorvsgade, med sciencelokaler i Brune Kødby og et stort nyindrettet læringscenter på mere end 4.000 m2 I Hvide Kødby samt al idrætsundervisning samt samlinger i DGI-byen færdes Rysensteens mere end 950 elever dagligt rundt på det pulserende Vesterbro.

Rysensteen Gymnasium er en internationalt orienteret profilskole. Alle skolens elever gennemløber som en del af deres gymnasieuddannelse skolens internationale program – Global Citizenship Programme, hvilket betyder, at alle som en del af almendannelsen får en udbredt kulturforståelse og en grundlæggende viden om globalisering og verdensborgerskab.

På Rysensteen er vi ambitiøse på elevernes vegne i håbet om, at den enkelte elev når så langt som muligt i sin kompetenceudvikling. Skolen tilbyder studieretninger indenfor alle fakulteter – science, humaniora, samfundsvidenskab og kreative fag som musik og drama. Der udbydes kun AAB- eller AAA-studieretninger, da tværfagligt samarbejde og toning af studieretninger vægtes højt. Valg af begyndersprog er kun muligt som et studieretningsfag. Alle andre studieretninger kræver, at man som elev fortsætter med det 2. fremmedsprog, man har haft i grundskolen.

Vi arbejder tæt sammen med de videregående uddannelser i og omkring København – som fx universiteterne KU, RUC, Life, CBS og DTU. Samtidig ligger både kulturinstitutioner og erhvervsvirksomheder så tæt på, at klasserne dagligt kan besøge disse som en del af undervisningen.Med rødder tilbage til 1881 etableret som gammel pigeskole holder vi fast i datidens motto om ”Tryghed i det nære” – med fokus på grundlæggende værdier og respekt for den enkelte og fællesskabet. Det stiller krav til alle om en betænksom adfærd i dagligdagen med øje for hinanden. Samtidig fremmer vi en frimodig og respektfuld dialog og vores tilgang til undervisning er båret af en åbenhed overfor den didaktiske udvikling med kreativ tilgang til fagligheden.

Skolen er således meget værdiorienteret med en stærk demokratisk omgangsform, hvilket betyder, at eleverne i udpræget grad engagerer sig i skolens liv også udenfor undervisningen. Elevrådet arbejder selvstyrende og målrettet involverende med nedsættelse af arbejdsgrupper og prioritering af indsatser, mens et væld af autonome udvalg organiserer et kulturbåret elevmiljø.

Arbejdet med internationalisering har stor betydning for aktiviteterne på Rysensteen Gymnasium. Alle klasser har en partnerskole et sted i verden og gennem de tre gymnasieår arbejdes der i fagene tilbagevendende med et internationalt perspektiv inspireret af partnerskolens beliggenhed. Alle skolens klasser har udveksling med partnerskolens elever. Samtidig med dette er der mange andre internationale tilbud for både hold og enkeltelever. Skolens fokus er, at eleverne skal udvikle ikke blot et medborgerskab men også et verdensborgerskab gennem deres gymnasietid. Se mere om dette under både profil og internationalisering.

Rysensteen Gymnasiums valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Rysensteen Gymnasium

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

116

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Rysensteen Gymnasium findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Rysensteen Gymnasium

CVR-nr:

29542708

Selskabsform

Øvrige virksomhedsformer

Selskabskapital

0

NACE-branche

853120 Gymnasier, studenter- og HF-kurser

Startdato:

01-01-2007

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

33244311

33 24 43 11

3324 4311

33 244 311