Om S&S Bilhus ApS

Velkommen til S&S Bilhus, Danmarks førende autoriserede forhandler af Ram, Dodge, Chevrolet, GMC, Corvette og Cadillac.Med afdelinger i Herning og Ringsted tilbyder vi ekspert salg og service. Vores topmoderne værksteder sikrer den bedste oplevelse, understøttet af kompetente medarbejdere. Vi garanterer en tryg og tilfredsstillende bilrejse, fra køb til vedligeholdelse.

S&S Bilhus - Danmarks største autoriserede pickup truck forhandler

Hos S&S Bilhus i Herning og Ringsted finder du ikke blot Danmarks største udvalg af Ram pickup trucks, men også en autoriseret forhandler og servicecenter for Dodge, Chevrolet, GMC, Corvette og Cadillac. Vores dedikation til disse ikoniske amerikanske mærker gør os til din foretrukne partner, når det kommer til både køb og vedligeholdelse af din bil.

Vores team af passionerede og dygtige fagfolk sikrer, at hver eneste kundeoplevelse er i topklasse. Fra øjeblikket du træder ind i vores showroom, til serviceeftersyn i vores state-of-the-art værksteder, er vores mål at gøre din bilrejse både problemfri og mindeværdig. Vi forstår værdien af ​​tillid og gennemsigtighed i bilbranchen, og det er præcis, hvad vi tilbyder ved hvert skridt.

S&S Bilhus er mere end en bilforhandler; vi er en tillidspartner i din bilrejse. Uanset om du er på udkig efter en ny robust Ram, en elegant Dodge, eller professionel service af din Chevrolet, er vi her for at sikre, at dine bilbehov ikke bare bliver opfyldt, men overgået.

Besøg os i dag og oplev forskellen selv!

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • S&S Bilhus ApS Bilforhandler, Herning - 1
  • S&S Bilhus ApS Bilforhandler, Herning - 2
  • S&S Bilhus ApS Bilforhandler, Herning - 3
  • S&S Bilhus ApS Bilforhandler, Herning - 4
  • S&S Bilhus ApS Bilforhandler, Herning - 5

S&S Bilhus ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

S&S BILHUS ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

21-03-2013

CVR-nr:

35204040

Selskabskapital

81000

Omsætning

-

NACE-branche

452010 Autoreparationsværksteder mv.

Ledelse/Administration

Direktør

Brian Bach

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

10 704 tkr

Afkastningsgrad

11,25 %

Antal ansatte

16