Om Salon Dz

Vi byder dig hjertelig velkommen til Salon DZ, hvor vi med passion og ekspertise skaber uforglemmelige frisøroplevelser. Vores salon er beliggende i hjertet af Slagelse centrum og er en oase af skønhed og velvære. Vores dygtige og kreative frisør er dedikeret til at opfylde dine individuelle ønsker og behov. Uanset om du drømmer om en trendy klipning, farvespil i håret eller en glamourøs opfriskning, så står vi klar til at realisere dine hårdrømme.

Vores omfattende erfaring og løbende uddannelse i de nyeste trends og teknikker sikrer, at du altid får en behandling i verdensklasse.

I vores hyggelige og afslappende atmosfære bliver du forkælet fra start til slut. Vi lytter opmærksomt til dine ønsker og guider dig gerne med professionel rådgivning, så du opnår det perfekte look, der passer til din personlighed og stil.

Salon DZ er mere end bare en frisør – vi er dit personlige frisørparadis. Her kan du trække dig tilbage fra hverdagens stress og jag og lade vores dygtige hænder sørge for, at du føler dig fuldstændig forvandlet og fornyet.

Besøg vores salon i Slagelse centrum, og lad os tage hånd om dit hår med kærlighed og omsorg. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Salon DZ.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Salon Dz Frisør, Slagelse - 1
  • Salon Dz Frisør, Slagelse - 2
  • Salon Dz Frisør, Slagelse - 3
  • Salon Dz Frisør, Slagelse - 4
  • Salon Dz Frisør, Slagelse - 5
  • Salon Dz Frisør, Slagelse - 6

Salon Dz, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Salon DZ

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

15-10-2013

CVR-nr:

35368426

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

960210 Frisørsaloner, 561010 Restauranter

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Nigar Düz

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

1