Om firmaet

Velkommen til Salon Star. Frisøren for hele familien der altid er på forkant med tidens trends. Vi gør både i herre- og dameklip. Vi er salonen med og uden tidsbestilling " så der er altid tid til dig". Salon Star er en nyåbnet...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
50 21 42...
Adresse

Hvidovrevej 91

2650 Hvidovre

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Velkommen til Salon Star. Frisøren for hele familien der altid er på forkant med tidens trends. Vi gør både i herre- og dameklip. Vi er salonen med og uden tidsbestilling " så der er altid tid til dig". Salon Star er en nyåbnet frisørsalon i hjertet af Hvidovre. Gode og realistiske priser alle kan forholde sig til. Kom forbi og se hvad vores team kan gøre for dig. Vi kan det med hår og vi kan tilbyde dig alle slags frisørbehandlinger hos Salon Star i Hvidovre.

Hos Salon Star er kvalitet og kreativitet i højsædet. Med dine ønsker og vores kompetencer og erfaring finder vi de allerbedste klipninger og farver og andre muligheder der passer netop til dig.

Frisørne er uddannet og har 15 års erfaring inden for faget. Vi bruger markedets bedste og sundeste produkter. Salonen har et sundt klima.

Vores team er eksperter i klipninger, farvninger, permanent, alle typer hårkur, kreatinbehandling og olaplex mm.

Hvis du har kruset og uregerligt hår – keratin behandling vil hjælpe dig! Denne luksuriøse behandling genskaber hårets skællag og fjerner krus. Behandlingen er perfekt til alt slags hår – som vil blive glat, fløjlsagtig, blankt at se på og let at sætte.

Mangler du fylder og bevægelse i håret? Vi laver også permanent krøller.

Kontakt os for at bestille tid, ellers er du velkommen til at kigge forbi salonen for at få en snak om hvad vi kan gøre for dig..

Bedømmelser

Rekha M.

Mere end et år siden

Bedste salon med min fantastiske og professionelle Sara

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Salon Star ApS

Omsætning

424 tkr

Afkastningsgrad

93.65 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Salon Star ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Salon Star ApS

CVR-nr:

41163763

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

960210 Frisørsaloner

Startdato:

12-02-2020

Ledelse/Administration
Mahdi Feili

Adm. direktør

Proff logo
Alternative nummerformater

50214248

50 21 42 48

5021 4248

50 214 248