Om Schur

Schur leverer emballeringsløsninger inden for karton og folier og tilbyder den maskinteknologi, som fuldender emballeringsprocessen. Schur leverer desuden alt inden for mærkningsteknologien og skræddersyr komplette maskinprogrammer til pakning af aviser og reklametryksager. Herudover producerer Schur DropStop®, forhandler Consumer Products (handelsvarer) samt råder over hotel- og konferencefaciliteter.

Schur International A/S

Schur er synonym med emballering. Med mere end 170 års erfaring på området er Schurs emballager og øvrige services ikke til at komme udenom. Schur leverer ikke kun emballage i karton eller plastfolie, men også den tilhørende pakkemaskine. Men Schur er desuden andet end emballage. DropStop® vinskænker er et eksempel herpå. Schur mærker desuden på alt - uanset branche og miljø - med inkjet, med laser og med thermotransfer. Schur fremstiller derudover maskinprogrammer til pakning af aviser og reklametryksager. Som noget helt unikt råder Schur over egne hotel- og konferencefaciliteter. Med en uovertruffen beliggenhed på halvøen Borre Knob i Horsens Fjord. Med fred og ro i smukke rammer og med mad og vin, som kan imponere selv de mest forkælede ganer.

Schurs valgte links

Schur, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnSchur International Holding A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:01-11-1977
CVR-nr:83100028
Selskabskapital31500000
Omsætning-
NACE-branche701010 Ikke-finansielle hovedsæders virksomhed, 649900 Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring, i.a.n.

Ledelse/Administration

Hans Christian SchurAdm. direktør
Johan Sebastian SchurDirektør
Søren BirnBestyrelsesformand
Johan Sebastian SchurBestyrelsesmedlem
Anna Katharina SchurBestyrelsesmedlem
Morten Rahbek HansenBestyrelsesmedlem
Hans Wilhelm SchurBestyrelsesmedlem
Anne Mette Vestergaard OlesenBestyrelsesmedlem
Hans Christian SchurBestyrelsesmedlem
Henrik BurkalBestyrelsesmedlem

Viser 4 af 10

Alternative nummerformater

7627272776 27 27 277627 272776 272 727