Om firmaet

Sekin - Sæt kulør på din hverdag med vores lækre produkter & skab dit eget kreative univers. Alle vores håndlavede produkter er fremstillet med kærlighed for håndværket med fokus på kvalitet og æstetik. Hos Sekin giver vi os...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
42 22 36...
Adresse

Rådmandsvej 46

8500 Grenaa

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Sekin.dk Garnbutik, Norddjurs - 1
Sekin.dk Garnbutik, Norddjurs - 2
Sekin.dk Garnbutik, Norddjurs - 3
Sekin.dk Garnbutik, Norddjurs - 4

Om os

Sekin - Sæt kulør på din hverdag med vores lækre produkter & skab dit eget kreative univers. Alle vores håndlavede produkter er fremstillet med kærlighed for håndværket med fokus på kvalitet og æstetik. Hos Sekin giver vi os tid til at mærke, føle og fornemme materialerne, vi arbejder med, for at kunne skabe noget helt unikt.

Miljøvenligt

Vi kerer for miljøet og håndplukker derfor også leverandører, som gør det samme. Vi forsøger altid at minimerer vores udsmid ved at genanvende. Vidste du at hvis uld og silke farves korrekt, er vandet helt klart bagefter og det kan derfor genanvendes indtil der ikke er mere?

Unikt design

Vi forsøger altid at være nytænkende og udfordre normerne. I vores produktion af håndlavede produkter stræber vi efter at afprøve nye teknikker og kombinationer for at opnå det helt unikke. Vi producerer derfor også kun få antal af hvert produkt og der er aldrig to håndvævede produkter, der er ens.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Sekin.dk

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Sekin.dk findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Sekin

CVR-nr:

43372785

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

479115 Detailhandel med hobbyartikler, musikinstrumenter, sportsudstyr, legetøj, cykler via internet

Startdato:

05-07-2022

Ledelse/Administration
Mette Friis Koust

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

42223615

42 22 36 15

4222 3615

42 223 615