Om Selin Hair

Hos Selin Hair tilbyder vi adskillige services til aldeles konkurrencedygtige priser, herunder klip, styling og hårvask til mænd og damer. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores ydelser og sætter en stor ære i at give den optimale vejledning omkring frisurer, hårfarve samt produkter til hårpleje m.m. Book en af standardtiderne online på hjemmesiden eller ring til os. Studenterrabat 15% med forevisning af studenterkort. Vi bruger Olaplex og forhandler også Olaplex produkter.

Om Os

Mit mål er din fulde tilfredshed! Et inspirerende arbejdsmiljø, giver mig mulighed for at levere en ydelse der er målrettet til netop din stil og dine ønsker. Det giver mig glæde, når du som kunde får en oplevelse hvor din stil, og min ydelse smelter sammen til et resultat der gør dig glad og tilfreds. Jeg glæder mig til at se dig. Online booking benytter standard tider - og kan du ikke få NETOP den tid du måtte ønske, så prøv at ringe til mig så ser vi på det sammen.

Herreklip

Vi klipper, sætter og vasker herrehår.

Vil man have farvet sit hår tilbyder vi hårfarve-behandlinger med og uden amoniak. Vi anvender Sim's produkter til at udføre farvning af hår

Dameklip

Vi klipper, sætter og vasker damehår.

Ønsker man at få farvet sit hår kan man hos os vælge mellem flere forskellige farver. Ydermere er det muligt at vælge om den valgte farve skal være med eller uden amoniak. Vi anvender Sim's produkter til at udføre farvning af hår.

Har du kruset eller krøllet hår som er svært at børste? Hos Selin Hair tilbyder vi en Keratin-kur som glatter og reparerer spaltet hår. En keratin kur kan sikre dig glat og fint hår i helt op til 3 måneder.

Hårprodukter

Hos Selin Hair fører vi en række hårprodukter af god kvalitet. Vi fører bland andet Sim Argon Care.

Hos os kan du købe hårvoks i den rustikke eller mere bløde sort fra IDentity. Vi sælger 3 varianter af Identity hårvoks.

Har dit barn problemer med lus? I så fald tilbyder vi de rette produkter til bekæmpelse af lus. Vi har shampoo, voks og kur til børn.

Extensions

Vores hairextensions kan være den ideelle løsning for dig, der ønsker, at dit naturlige hår får mere fylde, længde – eller begge dele. Vi bruger 100% ægte hår af rigtig god kvalitet, som er af mærket Rapunzel. Vi sætter, klipper og fjerner extensions. Som udgangspunkt klipper vi håret ved påførelse af extensions således at håret får en flot helhedsmæssig udstråling.

Afbestilling af tid

Hvis du ønsker at afbestille din tid gør vi opmærksom på at dette skal gøres dagen før. Gør du det på selve dagen eller glemmer du at afbestille din tid skal du betale halvdelen af den planlagte behandlings pris

Selin Hairs valgte links

Selin Hair, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnSelin Hair
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:15-09-2009
CVR-nr:32370071
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche960210 Frisørsaloner

Ledelse/Administration

Indzi ZekirovskaFuldt ansvarlig deltager