Om Sisi Moda

Sisi Moda har over 24 års erfaring fra skrædderindustrien og tilbyder billig reparation af alle typer af tøj, uanset om det er skind eller pels. Vi laver f.eks. ødelagte lynlåse, oplægning eller sygning af hverdagstøj, sportstøj eller officielt tøj og tilpasning af bryllupskjoler m.m. Vores mange års erfaring, succesrig fortid og løbende opdatering inden for de sidste nye teknikker og maskiner sikrer dig ekspertise og professionalisme, hver gang du har noget, der skal repareres eller syes.

Om os

Hos os i kan finde reparation af tøj med professionel erfaring og kvalitet som er garanteret af vores dygtig skrædder, med over 24 år professionel erfaring i skrædder industrien som har fået erfaring over 20 år i Tyskland, og de sidste 4 år i Danmark vil sikre dig at lav priser kan være garanteret for professionalisme, præcision og kvalitet fra din skreædderservice i København. Vi tilbyder jer ikke kun reparationer for dame og mand tøj, også syning af tøj på jeres smag vi vil gøre vores bedst til at passer jer perfekt. Vores designer-skrædder tilbyder jer kvalitet, Precision håndværk og reparation af tøjet som I ønsker.

-Hverdags tøj.

-Fest Outfits.

-Officiel tøj for enhver grund.

Vores mange år erfaring, succesrig fortid og løbende opdatering inden for de sidste nye teknikker og maskiner sikrer dig ekspertise og professionalisme hver gang du har noget der skal repareres eller syes.

Sisi Modas valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Sisi Moda Skrædder, København - 1
  • Sisi Moda Skrædder, København - 2
  • Sisi Moda Skrædder, København - 3
  • Sisi Moda Skrædder, København - 4

Sisi Moda, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Sisi Moda v/Sevgyul Shaban Ismail

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

21-11-2011

CVR-nr:

33986424

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

952900 Reparation af andre varer til personligt brug og husholdningsbrug

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Sevgyul Shaban Ismail

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

1