Om firmaet

Sisi Moda har over 24 års erfaring fra skrædderindustrien og tilbyder billig reparation af alle typer af tøj, uanset om det er skind eller pels. Vi laver f.eks. ødelagte lynlåse, oplægning eller sygning af hverdagstøj,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
52 39 84...
Adresse

Østerbrogade 160

2100 København Ø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Sisi Moda har over 24 års erfaring fra skrædderindustrien og tilbyder billig reparation af alle typer af tøj, uanset om det er skind eller pels. Vi laver f.eks. ødelagte lynlåse, oplægning eller sygning af hverdagstøj, sportstøj eller officielt tøj og tilpasning af bryllupskjoler m.m. Vores mange års erfaring, succesrig fortid og løbende opdatering inden for de sidste nye teknikker og maskiner sikrer dig ekspertise og professionalisme, hver gang du har noget, der skal repareres eller syes.

Om os

Hos os i kan finde reparation af tøj med professionel erfaring og kvalitet som er garanteret af vores dygtig skrædder, med over 24 år professionel erfaring i skrædder industrien som har fået erfaring over 20 år i Tyskland, og de sidste 4 år i Danmark vil sikre dig at lav priser kan være garanteret for professionalisme, præcision og kvalitet fra din skreædderservice i København. Vi tilbyder jer ikke kun reparationer for dame og mand tøj, også syning af tøj på jeres smag vi vil gøre vores bedst til at passer jer perfekt. Vores designer-skrædder tilbyder jer kvalitet, Precision håndværk og reparation af tøjet som I ønsker.

-Hverdags tøj.

-Fest Outfits.

-Officiel tøj for enhver grund.

Vores mange år erfaring, succesrig fortid og løbende opdatering inden for de sidste nye teknikker og maskiner sikrer dig ekspertise og professionalisme hver gang du har noget der skal repareres eller syes.

Sisi Modas valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Sisi Moda

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Sisi Moda findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Sisi Moda v/Sevgyul Shaban Ismail

CVR-nr:

33986424

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

952900 Reparation af andre varer til personligt brug og husholdningsbrug

Startdato:

21-11-2011

Ledelse/Administration
Sevgyul Shaban Ismail

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

52398482

52 39 84 82

5239 8482

52 398 482