Skorstensfejermester Jannick V. Jensen logo

Skorstensfejermester Jannick V. Jensen

Om firmaet

Skorstensfejerfirmaet Jannick V. Jensen, overtog det lovpligtige skorstensfejerarbejde i Thisted Syd kommune i 2017. Firmaet beskæftiger i dag 5 dygtige og topkvalificerede medarbejdere. Firmaets vigtigste område er det...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
60 24 50...
Adresse

Teglværksvej 7

7700 Thisted

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Skorstensfejerfirmaet Jannick V. Jensen, overtog det lovpligtige skorstensfejerarbejde i Thisted Syd kommune i 2017. Firmaet beskæftiger i dag 5 dygtige og topkvalificerede medarbejdere. Firmaets vigtigste område er det lovpligtige skorstensfejerarbejde for Thisted kommune. Vi er også den rådgivende del af processen, når der skal installeres nye centralvarmekedler og rumopvarmere i private og erhvervsmæssige bygninger i kommunen.

Miljøet

Miljøet er af største betydning for Thisted kommune og vi værner om vores Nationalpark. Derfor gør vi alt for at vejlede private og erhvervsdrivende i korrekt montering og brug af centralvarmekedler og rumopvarmere. I vores lovpligtige gennemgang af skorstensfejning i Thisted kommune, er vi meget opmærksomme på at ildstederne bliver brugt korrekt og det rigtige brændsel bliver anvendt.

Sikkerhed

Sikkerheden i firmaet er i topklasse. Vi udfører vores arbejde efter arbejdstilsynets forskrifter, og vejleder vores kunder hvis der er fejl og mangler i adgangsforhold på ejendommen. Vores medarbejdere har altid de bedste personlige værnemidler til rådighed. Både hvad angår åndedrætsværn og fald/ skridsikringer. På vores værksted har vi alle de faciliteter der skal til, så vores arbejdsmiljø er i topklasse.

Vi tilbyder

- Justering af ventilationssystemer

- Rensning af ventilationssystemer

- Energimåling af fyr

- Skorstensforring

- Kedelrensning

- Skorstensfejning

Skorstensfejermester Jannick V. Jensens valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Skorstensfejermester Jannick V. Jensen

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Skorstensfejermester Jannick V. Jensen findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Skorstensfejermester Jannick V. Jensen

CVR-nr:

38077023

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

812220 Skorstensfejning

Startdato:

11-10-2016

Ledelse/Administration
Jannick Villy Jensen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

60245043

60 24 50 43

6024 5043

60 245 043