Om Skorstensfejermester Jannick V. Jensen

Skorstensfejerfirmaet Jannick V. Jensen, overtog det lovpligtige skorstensfejerarbejde i Thisted Syd kommune i 2017. Firmaet beskæftiger i dag 5 dygtige og topkvalificerede medarbejdere. Firmaets vigtigste område er det lovpligtige skorstensfejerarbejde for Thisted kommune. Vi er også den rådgivende del af processen, når der skal installeres nye centralvarmekedler og rumopvarmere i private og erhvervsmæssige bygninger i kommunen.

Miljøet

Miljøet er af største betydning for Thisted kommune og vi værner om vores Nationalpark. Derfor gør vi alt for at vejlede private og erhvervsdrivende i korrekt montering og brug af centralvarmekedler og rumopvarmere. I vores lovpligtige gennemgang af skorstensfejning i Thisted kommune, er vi meget opmærksomme på at ildstederne bliver brugt korrekt og det rigtige brændsel bliver anvendt.

Sikkerhed

Sikkerheden i firmaet er i topklasse. Vi udfører vores arbejde efter arbejdstilsynets forskrifter, og vejleder vores kunder hvis der er fejl og mangler i adgangsforhold på ejendommen. Vores medarbejdere har altid de bedste personlige værnemidler til rådighed. Både hvad angår åndedrætsværn og fald/ skridsikringer. På vores værksted har vi alle de faciliteter der skal til, så vores arbejdsmiljø er i topklasse.

Vi tilbyder

- Justering af ventilationssystemer

- Rensning af ventilationssystemer

- Energimåling af fyr

- Skorstensforring

- Kedelrensning

- Skorstensfejning

Skorstensfejermester Jannick V. Jensens valgte links

Skorstensfejermester Jannick V. Jensen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnSkorstensfejermester Jannick V. Jensen
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:11-10-2016
CVR-nr:38077023
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche812220 Skorstensfejning

Ledelse/Administration

Jannick Villy JensenFuldt ansvarlig deltager

Kategorier

Alternative nummerformater

6024504360 24 50 436024 504360 245 043