Om Sloth's Auto ApS

Sloth`s Auto - Mere end bare et Autoværksted. Vores mekaniker har mere end 25 års erfaring - din sikkerhed for godt arbejde. Vi tilbyder totale løsninger til virksomheder og private vedr. service og reparation samt syn af alle bilmærker. Vi sørger altid for at din bil er hurtigt færdig, så du ikke skal undvære bilen unødigt. Vi laver også forsikringsskader - pladearbejde - dæk service - rudeskift m.m. Lånebil kan tilbydes efter aftale. Vi har også køb og salg af brugte biler.

Generel beskrivelse

Værkstedet:

Vi tilbyder reparationer og service af alle bilmærker. Vi er tilsluttet CAD og kan hermed udføre service og vedligeholdelse af din bil, lige fra den er helt ny og stadig omfattet fabriksgaranti.

Vi har speciale inden for Citroén og Peugeot, hvor vi har over 30 års erfaring.

Vi udfører alle former for reparationer, såvel mekanisk arbejde - pladearbejde - lakering - klargøring og reparation til syn, samt dæk service.

Læs mere her

Sloth's Auto ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

SLOTHS AUTO ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

24-06-2009

CVR-nr:

32274854

Selskabskapital

125000

Omsætning

-

NACE-branche

451120 Detailhandel med personbiler, varebiler og minibusser

Ledelse/Administration

Per Sloth

Direktør

Per Sloth

Stifter

reviews aboutName

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Jeg købte i foråret en bil hos Sloths Auto. Efter et par måneder fandt jeg ud af, at det ikke var den rigtige bil for mig, så jeg kontaktede forhandleren for at høre om en tilbagekøbsaftale. Jeg blev bedt om at kigge ned, så vi kunne tale tingene igennem. Forhandleren gav en utrolig fair tilbagekøbs-pris og var yderst forhandlingsvenlig omkring køb af ny bil. Jeg har en enkelt gang haft behov for at køre bilen til reperation hos Sloths, og jeg kom til samme dag, som jeg kontaktede dem, og bilen var klar til afhentning samme dag og endda med en glædelig overraskelse i ærmet - nemlig en yderst positiv overraskende reperationspris. Jeg kan på baggrund af dette give min varmeste anbefaling af Sloths Auto.

Kategorier

Alternative nummerformater

5614304056 14 30 405614 304056 143 040