Om SME-KON ApS

SME-KON er en kvalitetsbevidst smede- og maskinfabrik, der kan løse alle opgacer inden for faget. Vi har mange års erfaring og stor knowhow inden for fremstilling af produkter til betonindustrien, entreprenørbranchen, fødevareindustrien m.fl.Udover at være en målrettet og ordreproducerende virksomhed, har SME-KON en egen produktion af bl.a. forlængergafler, løftemateriel og produkter til betonindustrien. Vi specialproducerer vores produkter efter jeres ønsker og behov – fra design til produkt.

Om os

SME-KON er en virksomhed, som udfører alle former for konstruktions- og smedearbejde. I vores virksomhed finder I mange års erfaring, og den bruger vi hver dag til at løse alsidige opgaver, som kræver optimale og funktionelle løsninger. Produktudviklingen sker i dialog og tæt samarbejde med vores kunder.

Hos SME-KON sætter vi kvalitet og levering til tiden i højsædet.

EGENPRODUKTION/SPECIALE

Vores egenproduktion omfatter produkter indenfor entreprenørmateriel:

Forlængergafler

Batteriborde

Diverse løftemateriel m.m.

Betonindustrien:

Sidebegrænsninger

Formborde

Søjleforme m.m.

UNDERLEVERANDØROPGAVER

Igennem mange år har vi udført underleverandørarbejde. Såsom diverse konstruktions- og svejseopgaver, renoverings- og reparationsarbejde m.m.

Vi har også mulighed for at supplere vores egen viden og erfaring, hvis der er tale om specialopgaver, som kræver yderligere viden til udvikling og design. Her samarbejder vi med dygtige, eksterne konsulenter.

Billedgalleri

  • SME-KON ApS Smedeværksteder, maskinværksteder, Skive - 1

Alternative nummerformater

9683430096 83 43 009683 430096 834 3002970430029 70 43 002970 430029 704 300