Se på kort
Åbrovej 678586 Ørum Djurs

4.5 (2)

Firmaet ligger i Ørum Djurs og tager også imod kunder fra 8963.

Vi udfører alt inden for bygge og anlæg. Halbyggeri, staldbyggeri, nye huse og sommerhuse, tagudskiftning, tilbygninger, renovering, udestuer, nyt køkken, udskiftning af vinduer og døre, samt reparationer, se billeder på vores hjemmeside www.henrikhedeager.dk

Kanneshøjvej 38585 Glesborg

Firmaet ligger i Glesborg og tager også imod kunder fra 8963.

Hos MH Serice har vi dygtige og erfarne tømrer, der står klart til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med tømrerentreprise, renovering og nedrivning, hvilket har skabt et godt fundament for loyale og tilfredse kunder. Kontakt os og få et godt tilbud!

Jens Juuls Vej 88260 Viby J

Firmaet ligger i Viby J og tager også imod kunder fra 8963.

Eftersom jeg er uddannet tømrer og med mange års erfaring som gulvlægger giver det god mening for mig i mit lille firma, at kombinere tømrerfaget og gulvlægning under samme tag. Vi udfører alt indenfor gulvarbejde, samt mindre tømreropgaver. Men der bliver skam ikke sagt nej til større opgaver, da vi har mange dygtige samarbejdspartnere.

Hovedgaden 158961 Allingåbro

Firmaet ligger i Allingåbro og tager også imod kunder fra 8963.

Allingåbro Totalbyg A/S udfører alt inden for nybyggeri, institutionsbyggerier, om- og tilbygning samt udskiftning af døre, vinduer og køkken. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og har altid prioriteret kvalitet og service meget højt. Vi sørger også gerne for de andre håndværkere. Ring for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud!

Energivej 108963 Auning