Om firmaet

Hos Source bruger vi kun "whole ingredients", såsom nødder, nøddemælk, rå kakaopulver kokosprodukter, frugter, superfoods og en masse KÆRLIGHED.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
21 17 53...
Adresse

Sallingvej 71, st. sal. th

2720 Vanløse

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Hos Source bruger vi kun "whole ingredients", såsom nødder, nøddemælk, rå kakaopulver kokosprodukter, frugter, superfoods og en masse KÆRLIGHED.

Vores mission

Hos Source er vores mission at sprede glæde og kærlighed over sunde desserter til kroppen. Vi tror virkelig på, at en rå vegansk livsstil nærer dit sind og din krop. Vi tror på, at kendetegnende for ægte innovation ikke kun er evnen til at producere overlegen smagende desserter, men dem, der også er sunde og bringer en masse glæde, mens de spiser dem.

Vores værdier

Vores idé startede med at ønske sunde desserter til børn. Med udgangspunkt i denne tanke skabte vi kager og slik, der er fri for forarbejdede ingredienser, inklusive raffineret sukker, og de indeholder "whole food"-alternativer som frugt, nødder og agavesirup. At være tro mod os selv, sætte passion i hver ordre, vi laver, mens vi kun arbejder med ingredienser af høj kvalitet, er og vil altid være vores kerneværdier.

Vores mål

Vi stræber efter at bringe kreativitet til mad, så folk kan finde trøst i vores desserter og søge nye erfaringer. Vi sigter mod at give vores samfund den viden, det har brug for for at gøre informeret

købsbeslutninger.

Source Vegan Cakes' valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Source Vegan Cakes

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Source Vegan Cakes findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Source Vegan Cakes

CVR-nr:

40664254

Selskabsform

Personligt ejet Mindre Virksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

561010 Restauranter

Startdato:

16-07-2019

Ledelse/Administration
Simona Augusta Stanciu

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

21175355

21 17 53 55

2117 5355

21 175 355