Om Source Vegan Cakes

Hos Source bruger vi kun "whole ingredients", såsom nødder, nøddemælk, rå kakaopulver kokosprodukter, frugter, superfoods og en masse KÆRLIGHED.

Vores mission

Hos Source er vores mission at sprede glæde og kærlighed over sunde desserter til kroppen. Vi tror virkelig på, at en rå vegansk livsstil nærer dit sind og din krop. Vi tror på, at kendetegnende for ægte innovation ikke kun er evnen til at producere overlegen smagende desserter, men dem, der også er sunde og bringer en masse glæde, mens de spiser dem.

Vores værdier

Vores idé startede med at ønske sunde desserter til børn. Med udgangspunkt i denne tanke skabte vi kager og slik, der er fri for forarbejdede ingredienser, inklusive raffineret sukker, og de indeholder "whole food"-alternativer som frugt, nødder og agavesirup. At være tro mod os selv, sætte passion i hver ordre, vi laver, mens vi kun arbejder med ingredienser af høj kvalitet, er og vil altid være vores kerneværdier.

Vores mål

Vi stræber efter at bringe kreativitet til mad, så folk kan finde trøst i vores desserter og søge nye erfaringer. Vi sigter mod at give vores samfund den viden, det har brug for for at gøre informeret

købsbeslutninger.

Source Vegan Cakes' valgte links

Billedgalleri

  • Source Vegan Cakes Brød, kager, tærter - Fremstilling, København - 1
  • Source Vegan Cakes Brød, kager, tærter - Fremstilling, København - 2
  • Source Vegan Cakes Brød, kager, tærter - Fremstilling, København - 3

Source Vegan Cakes, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnSource Vegan Cakes
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:16-07-2019
CVR-nr:40664254
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche561010 Restauranter, 812100 Almindelig rengøring i bygninger

Ledelse/Administration

Simona Augusta StanciuFuldt ansvarlig deltager