Om SportsPark Blaavandshuk

SportsPark Blaavandshuk er et moderne sport- og kulturcenter med alle muligheder for sport - inde som ude. Vi tilbyder helt unikke overnatningsmuligheder, 3500 m2 svømme- og badeland, haller, festlokaler, 3 moderne fitnesscentre, flexbane samt helt ny lækker e-sport center. Vi har ligeledes fitness centre i Vejers og Blåvand. Se nærmere på vores hjemmeside.

Supplerende oplysninger

Hvorfor tage til Lanzarote eller Fuerteventura, når man kan bo i SportsPark Blaavandshuk i Sportscentret i Oksbøl eller direkte på Golfbanen i Ho og have fri adgang til meget omfattende aktivitetspakke.

SportsPark Blaavandshuk har skabt unikke rammer med helt nye hytter i Oksbøl og dejlige nyreonverede lejligheder på Golfbanen.

Vi tilbyde dejlige forhold til både børnefamilier som bare vil hygge sig, hele familiegrupper som samle sig et godt sted. De mere seriøse sportsfolk som vil "give den maximal" og så slutte af med lidt wellness.

Derudover er vi selvfølge klar til at tage imod grupper, som ønsker en effektiv træningslejr og sidst og ikke mindst har vi en allerede velkendt lejrskole enhed med stort læringsmæssigt indhold.

Billedgalleri

  • SportsPark Blaavandshuk Svømmehaller, Varde - 1
  • SportsPark Blaavandshuk Svømmehaller, Varde - 2
  • SportsPark Blaavandshuk Svømmehaller, Varde - 3
  • SportsPark Blaavandshuk Svømmehaller, Varde - 4
  • SportsPark Blaavandshuk Svømmehaller, Varde - 5

SportsPark Blaavandshuk, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnBLÅVANDSHUK IDRÆTSCENTER
SelskabsformØvrige virksomhedsformer
Startdato:01-02-1975
CVR-nr:51024028
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche931100 Drift af sportsanlæg

Ledelse/Administration

Alternative nummerformater

7022165370 22 16 537022 165370 221 653