Om STARK Svendborg

Når du handler hos STARK Jens Schultz bakker du ikke bare op om en lokal virksomhed og arbejdsplads, du sikre dig også altid inspiration samt at gøre en god handel.

Generel beskrivelse

Skal du i gang med et gør det selv arbejde i dit hus eller din have? Her får du gratis serveret en lang række tips og konkrete anvisninger til, hvordan du udfører arbejdet. Her er vejledning til, hvordan du vælger træbeskyttelse, lægger nyt tag, anlægger have eller fliser, skifter køkkenet, sætter fliser op i badeværelset og meget mere.

Her i gør det selv artikelarkivet finder du masser af inspiration, vejledninger og trin-for-trin guides, der hjælper dig gennem de forskellige faser i dine gør det selv projekter. Arkivet opdateres løbende med de nyeste artikler fra vores GØR-DET-SELV GUIDES.

Mange af emnerne kan du både læse om i artikler med udførligt beskrevne skridt frem mod det færdige resultat eller se som video, der viser arbejdet udført i praksis.

God fornøjelse med dit gør-det-selv arbejde!

Sydfyns største

STARK JS har 4 afdelinger 2 i Svendborg, 1 på Langeland og 1 på Ærø. Du kan altid forvente en betjening af faguddannet personale, som står klar til at hjælpe dig uanset om du er privat kunde eller professionel.

Velkommen i en af vores 3 afdelinger.

Billedgalleri

  • STARK Svendborg Tømmerhandel, trælasthandel, Svendborg - 1
  • STARK Svendborg Tømmerhandel, trælasthandel, Svendborg - 2
  • STARK Svendborg Tømmerhandel, trælasthandel, Svendborg - 3

STARK Svendborg, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnStark Danmark A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:19-09-1986
CVR-nr:55828415
Selskabskapital462473140
Omsætning-
NACE-branche467310 Engroshandel med træ, trælast og byggematerialer, 466300 Engroshandel med maskiner til minedrift og bygge- og anlægsvirksomhed, 475220 Byggemarkeder og værktøjsmagasiner, 467400 Engroshandel med isenkram, varmeanlæg og tilbehør

Ledelse/Administration

Britta Korre StenholtAdm. direktør
Troels VibholmDirektør
Søren Peschardt OlesenBestyrelsesformand
Sisse Fjelsted RasmussenNæstformand
Laurits Anton JørgensenBestyrelsesmedlem
Gitte LarsenBestyrelsesmedlem
Iwan HansenBestyrelsesmedlem

Viser 4 af 7