Om firmaet

Tag på camping i centrum af Møn og oplev den enestående natur og de utallige oplevelser, den charmerende ø har at byde på. På Stege Camping bor du midt på unikke Møn, og der er derfor kort afstand til seværdigheder som Møns...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
50 46 32...
Adresse

Falcksvej 3

4780 Stege

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Tag på camping i centrum af Møn og oplev den enestående natur og de utallige oplevelser, den charmerende ø har at byde på. På Stege Camping bor du midt på unikke Møn, og der er derfor kort afstand til seværdigheder som Møns Klint, Mølleporten og Kong Asgers Høj.

Familievenlig camping i hyggelige omgivelser

Vi tilbyder familievenlig camping på helårscampingpladsen i Stege, der er hovedbyen på Møn. På vores lille og hyggelige campingplads er der plads til alle, der drømmer om en ferie på vores fantastiske ø. Med en beliggenhed blot få minutters gang fra byens torv og en halv kilometer fra vandet er Stege Camping det oplagte udgangspunkt for en ferie på Møn.

Dramatisk natur og charmerende byer

Med campingpladsens centrale beliggenhed har du aldrig langt til de fantastiske oplevelser, som Møn byder på. Med unikke naturspots, charmerende handelsbyer og lokal kunst og kultur får du en ferie ud over det sædvanlige. Helt særligt for Møn er selvfølgelig den kendte og dramatiske Møns Klint, der byder på overvældende naturoplevelser, som du ikke finder andetsteds i Danmark. Med base på Stege Camping får du altså muligheden for at skabe minder for livet enten med venner, familie eller bare for dig selv.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Stege Camping

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Stege Camping findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Arnsfeldts Multiservice

CVR-nr:

26060222

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

553000 Campingpladser

Startdato:

29-01-2020

Ledelse/Administration
Brian Arnsfeldt Hansen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

50463282

50 46 32 82

5046 3282

50 463 282