Om Stengaard Hestepension

Opstaldning Århus, med meget fokus på hestevelfærd. Hestene lever i løsdrift, med kæmpe fold, bakker og muddersikring, gode urter og sunde græsser.

Om Stengaard Hestepension

Stengaard Hestepension, beliggende 7 km fra Rådhuspladsen i Aarhus og med gode busforbindelser, tilbyder enestående opstaldning i Århus til heste af alle størrelser og aldre. Vi holder altid hvad vi lover og sørger for, at din hest bliver passet, plejet og forkælet 24/7-365 uden staldvagter.

Vi har ledige pladser lige nu og tilbyder 100% fuldpas, daglig mugning af løsdrifter og muddersikrede områder, store folde på i alt 25 tønder land, splinter ny kæmpe løsdrift og prima wrap/hø ad libitum hele året rundt.

Du kan være sikker på, at hestenes velfærd vægtes højest hos Stengaard Hestepension, der tilbyder masser af vandring på foldene, dækken, klokker, gamacher og fluenet af eller på efter behov, saltsten, grene og andre gode aktiviteter på foldene samt altid skygge og læ.

Stengaard Hestepension har to løsdrifter pr. fold, oplyst ridebane, oplyst roundpen, vandrefold, vaskeplads, stor springbane, agilitybane, terrænbane, aflåst opvarmet saddelrum, frostsikrede vandtrug, toilet og meget, meget mere. Der er naturligvis også fantastisk natur og rigtig mange turmuligheder, når du vælger at opstalde din hest i Århus hos Stengaard Hestepension.

Ejer, Amalie, har mange års erfaring med heste og tilbyder derfor også hjælp med foderplaner og optimering af disse samt tilridning, undervisning på egen hest og kompetent rådgivning.

Hos Stengaard Hestepension værdsætter vi en god stemning og pæn tone blandt alle opstaldere. Det er derudover vigtigt for os, at alle hestene kan begå sig i en flok, så alle får hvilet, spist og drukket, det de har behov for.

Alt i alt er Stengaard Hestepension en opstaldning i Århus, der tilbyder alt hvad du og din hest har brug for til en overkommelig pris på kun 2.650,- pr. måned.

Kom på besøg til en uforpligtende rundvisning og se, hvorfor så mange vælger at opstalde deres heste i Århus hos Stengaard Hestepension.

Stengaard Hestepensions valgte links

  • Stengaard Hestepension Hestepensioner, Aarhus - 1
  • Stengaard Hestepension Hestepensioner, Aarhus - 2
  • Stengaard Hestepension Hestepensioner, Aarhus - 3
  • Stengaard Hestepension Hestepensioner, Aarhus - 4
  • Stengaard Hestepension Hestepensioner, Aarhus - 5
  • Stengaard Hestepension Hestepensioner, Aarhus - 6
  • Stengaard Hestepension Hestepensioner, Aarhus - 7
  • Stengaard Hestepension Hestepensioner, Aarhus - 8
  • Stengaard Hestepension Hestepensioner, Aarhus - 9

Stengaard Hestepension, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Stengaard Hestepension

Selskabsform

Personligt ejet Mindre Virksomhed

Startdato:

01-01-2021

CVR-nr:

42526290

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

016200 Serviceydelser i forbindelse med husdyravl

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Amalie Pank Bräuner Birkefeldt

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

1

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

2876400828 76 40 082876 400828 764 008