Om firmaet

Stenstrup Hallen ligger centralt placeret i Stenstrup by, nær skole og sportsplads. Hallen er byens aktive centrum, og her mødes folk i glade rammer, ikke mindst fordi hallen har et aktivt Cafeteria i drift, der i dagligdagen...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
62 26 15...
Adresse

Lærkevej 1 a

5771 Stenstrup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Stenstrup Hallen ligger centralt placeret i Stenstrup by, nær skole og sportsplads. Hallen er byens aktive centrum, og her mødes folk i glade rammer, ikke mindst fordi hallen har et aktivt Cafeteria i drift, der i dagligdagen fungerer som både foreningernes, brugernes og gæsternes sociale samlingspunkt. Læs mere på vores hjemmeside.

Faciliteter & muligheder:

Hal A - standardhal 24 x 44 meter - i daglig tale kaldt "den store hal" er hallen hvor hoveddelen af aktiviteterne afvikles.

Den store hal indeholdende: 1 håndboldbane, 1 fodboldbane, 3 minihåndboldbaner, 1 basketballbane, 5 badminton baner, 3 volleyball baner.

Hallen kan opdeles med flytbare fangnet, således at man har mulighed for 3 "aktivitetsrum/-områder" i hallen "Den store hal" benyttes også til større kulturelle arrangementer - kapacitet 832 personer.

Hal B - 15 x 19 meter - "den lille hal",

I denne hal spilles der bordtennis på 8 bordtennisborde - hallen benyttes til gymnastik og som opvarmningshal til de større aktiviteter.

indeholdende: 2 badmintonbaner, 1 volleyballbane, 1 minihåndboldbane.

Hallen benyttes til forskellige kulturelle arrangementer - kapacitet 485 personer.

Mødelokalet benyttes ofte til alle former for møder - bestyrelsesmøder og taktikmøder til håndbold, men kan reserveres til andet ved at kontakte hallen. Ved normal opstilling er der mødeplads til 14. personer

Billardstuer:

Stenstrup Hallen har 2 billardstuer med hver 2 borde. Billardstuerne benyttes dagligt af en aktiv billardklub.

Cafeteriet:

Med plads til ca. 75 personer - benyttes dagligt til at servicere hallernes brugere - og til forskellige kulturelle og festlige arrangementer.

Cafeterieforpagter har eneret på AL leverence af mad og drikkevarer overalt i bygningen.

ALTSÅ MÅ MAD- OG DRIKKEVARER IKKE MEDBRINGES I BYGNINGEN.

RESERVATION af lokaler, tider/timer eller inventar kontakt Stenstrup Hallen, v/ Steffen Kølleskov på mail: stenstruphallen@tdcadsl.dk -

tlf.: 62 26 15 51 - eller mobil nr. 29 47 93 58.

RESERVATION til fester o.lign, samt bestilling af mad m.m. kontakt Steffen Kølleskov på mail: Steffenkolleskov@gmail.com -

tlf.: 62 26 15 51 - eller mobil nr. 20671474.

Stenstrup Hallens valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Stenstrup Hallen

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Stenstrup Hallen findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

STENSTRUP HALLEN

CVR-nr:

25391411

Selskabsform

Øvrige virksomhedsformer

Selskabskapital

0

NACE-branche

931100 Drift af sportsanlæg

Startdato:

30-03-1970

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

62261551

62 26 15 51

6226 1551

62 261 551