Om firmaet

StompShop er spændende og anderledes rytmisk undervisning med humør og heftige rytmer. Et fantastisk afbræk til personaledagen, fødselsdagen eller andre sammenkomster. I bliver alle udfordret og får mulighed for at slippe...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
60 18 33...
Adresse

Orehøjvej 29

4320 Lejre

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

StompShop er spændende og anderledes rytmisk undervisning med humør og heftige rytmer. Et fantastisk afbræk til personaledagen, fødselsdagen eller andre sammenkomster. I bliver alle udfordret og får mulighed for at slippe hæmningerne, når den indre rytmeboks slippes fri.

En typisk workshop

Alle skal komme godt fra land og føle sig godt tilpas. Derfor starter vi altid med en let opvarmning i et tempo og en sværhedsgrad, hvor alle kan følge med. Vi tramper og klapper rytmer og lærer om vigtigheden af en fælles puls.

Herpå prøver vi kræfter med spande og stikker. Der vil både indøves faste figurer i rytmiske mønstre, men måske har/får I også mod på improvisation. Igen tages der hensyn og differentieres, så man ikke udfordres (langt) over evne.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Stompshop

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Stompshop findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

StompShop

CVR-nr:

33557906

Selskabsform

Personligt ejet Mindre Virksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

900120 Selvstændigt udøvende scenekunstnere

Startdato:

01-03-2021

Ledelse/Administration
Peter Altmann

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

60183329

60 18 33 29

6018 3329

60 183 329