Svendborgsund Marine Service ApS logo

Svendborgsund Marine Service ApS

Om firmaet

Svendborgsund Marine service tilbyder alt i reparationer af bådmotorer, glasfiberskader, gummibåde, vandscootere, jetski og trailere. Vi tilbyder ligeledes reparation samt nysalg af motorer. Montering af bovpropeller, ophaling...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
21 26 20...
Adresse

Kuopiovej 17

5700 Svendborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Svendborgsund Marine service tilbyder alt i reparationer af bådmotorer, glasfiberskader, gummibåde, vandscootere, jetski og trailere. Vi tilbyder ligeledes reparation samt nysalg af motorer. Montering af bovpropeller, ophaling og isætning, vintereftersyn, samt vinteropbevaring i lukkede haller. Kontakt os for yderligere information. Ring gerne på tlf. 24 82 77 02.

Generel beskrivelse

Søren M. Andersen:

Svendborgsund Marineservice er godt nok nystartet, men der ligger mere end 35 års erfaring bag. Siden jeg startede i lære som bådmotors mekanikker (motorcykelmekanikker) i 1972 ved Åge Jacobsen Marine, har det med beskæftigelse ved flere af byens marine virksomheder givet mig lyst til at starte for mig selv. Som tiderne er nu, er det ikke bare nyt og nyt, men det at få det man har,til at holde noget længere. For os er det en stor tilfredsstillelse at hjælpe kunderne med deres motorer og både, og hvad der ellers måtte være af maritime problemer, så løser vi dem gerne.

Martin M. Andersen:

Ja, jeg har nærmest fået det ind med modermælken, så det faldt helt naturligt, at det var det jeg skulle i lære som. I dag er der så skabt grundlag for en målrettet og officiel bådmekanikker uddannelse som jeg bestod med ros i 2008. På trods af at være nyudannet, har jeg i kraft af de mange opgaver også før jeg kom i lære, lært meget om reparation af ældre motorer, hvor vi i dag på de nye motorer, fejlfinder ved hjælp af computer.

Læs mere her

Svendborgsund Marine Service ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Svendborgsund Marine Service ApS

Omsætning

1 836 tkr

Afkastningsgrad

25.51 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Svendborgsund Marine Service ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Svendborgsund Marine Service ApS

CVR-nr:

41260653

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

80 000

NACE-branche

331500 Reparation og vedligeholdelse af skibe og både

Startdato:

24-03-2020

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

21262045

21 26 20 45

2126 2045

21 262 045

24827702

24 82 77 02

2482 7702

24 827 702