Om firmaet

Vi er dyrlæge Benedikte Pontoppidan, dyrlæge Denise Michanowicz, fysiurgisk behandler Christy Sassenberg, to vet.sygeplejersker og en elev, som har omsorg og faglighed i centrum i behandlingen af vores patienter. Vi har lagt...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
62 22 93...
Adresse

Møllergade 101

5700 Svendborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi er dyrlæge Benedikte Pontoppidan, dyrlæge Denise Michanowicz, fysiurgisk behandler Christy Sassenberg, to vet.sygeplejersker og en elev, som har omsorg og faglighed i centrum i behandlingen af vores patienter. Vi har lagt vægt på at man føler sig velkommen i hyggelige og moderne omgivelser. Klinikken har nyt digitalt røntgen, anæstesi- og tandudstyr, nye blodanalyse apparaturer samt meget glæde af vores kraftfulde laser. Vi befinder os i centrum af Svendborg og har egen parkering foran huset!

Medicinsk behandling

Vi tilbyder rådgivning ved anskaffelse af hvalp eller killing, sundhedsundersøgelser evt. efterfulgt af vaccination, indgivelse af ormekur før udrejse til udlandet, udstedelse af pas til kæledyr, behandling af infektioner, pålægning af forbindinger, udredning af organsygdomme og meget andet!

Vi tilbyder

Vi tilbyder medicinsk og kirurgisk behandling, digitale røntgenbilleder (herunder HD+ AD+OD billeder), laboratorieundersøgelser, laserterapi med K-Laser, hundemassage, hundefysioterapi samt salg af plejeprodukter og foder m.m.

Sydfyns Dyrekliniks valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

62229324

62 22 93 24

6222 9324

62 229 324