Om firmaet

Vi har friske varer i butikken, som vores personale altid kan råde og vejlede om. Maden til din næste fest eller smørrebrødet til mødet i firmaet. Hvis du skal holde havefest og vil have maden skal være hel speciel kan vi...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
32 53 10...
Adresse

Krudttårnsvej 8

2791 Dragør

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Åbent

8:00 - 17:30

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi har friske varer i butikken, som vores personale altid kan råde og vejlede om. Maden til din næste fest eller smørrebrødet til mødet i firmaet. Hvis du skal holde havefest og vil have maden skal være hel speciel kan vi friste med helstegt pattegris, med lækkert tilbehør og selvfølgelig vil en af vores slagtere stå for udskæringen. Vi har også lækre færdigretter, hvis du ikke gider at tænke på aftensmaden. Du er altid velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Take away & Catering

Vi har friske varer i butikken, som vores personale altid kan råde og vejlede om. Maden til din næste fest eller smørrebrødet til mødet i firmaet. Hvis du skal holde havefest og vil have maden skal være hel speciel kan vi friste med helstegt pattegris, med lækkert tilbehør og selvfølgelig vil en af vores slagtere stå for udskæringen.

Vi har også lækre færdigretter, hvis du ikke gider at tænke på aftensmaden.

Vores fastfood skal senest bestilles 15 minutter før lukketid.

Sydstrandens Slagter har altid lækker smørrebrød, friske salater, friskskåret pålæg og kød til enhver smag. Vi leverer mad ud af huset.

Sydstrandens Slagter leverer mad ud af huset til middag eller fest, hvor maden skal være med til at gøre dagen til noget særligt. Vi tilbyder menuer og buffeter til både private og virksomheder, der ønsker en anretning med kvalitet i alle detaljer.

Ring til os for at høre mere om mulighederne og få et uforpligtende tilbud.

Frisksmurt smørrebrød hver dag indtil kl. 14.00 – Hverdage efter kl. 14.00 samt lørdage og søndage kun mod forudbestilling. Søndagstillæg 10 %.

Derudover laver vi fra mandag til fredag burgere, pomfritter og andre fastfood menuer. Det skal bestilles senest 15 min før lukketid.

Hos Sydstranden Slagteren leverer vi til enhver fest – se de forskellige muligheder.

Sydstrandens Slagters valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Sydstrandens Slagter

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

9

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Sydstrandens Slagter findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Sydstrandens Slagter v/Joachim Westphal Rasmussen

CVR-nr:

31199891

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

472200 Slagter- og viktualieforretninger

Startdato:

01-04-2008

Ledelse/Administration
Joachim Westphal Rasmussen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

32531041

32 53 10 41

3253 1041

32 531 041