Sydvestsjællands Kloakservice A/S logo

Sydvestsjællands Kloakservice A/S

Om firmaet

Sydvestsjællands Kloakservice i Sorø er en af Danmarks førende virksomheder indenfor kloakservice til private og erhvervslivet. DØGNVAGT: Vi bakker op - dag og nat og løser alle opgaver professionelt.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
57 84 90...
Adresse

Stenstrupvej 3

4180 Sorø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Sydvestsjællands Kloakservice i Sorø er en af Danmarks førende virksomheder indenfor kloakservice til private og erhvervslivet. DØGNVAGT: Vi bakker op - dag og nat og løser alle opgaver professionelt.

Supplerende oplysninger

DØGNVAGT: Vi bakker op - dag og nat

Vores stærke flåde af moderne og effektive slamsugere, veluddannede og erfarne medarbejdere betyder rigtige løsninger til private og virksomheder, der har brug for:

- Slamsuger/slamsugning

- Højttrykspuling

- Rørspuling

- Genbrugsspuling

- Industrispuling

- Tankinspektion af bl.a.: jordtanke, kældertanke, fritstående tanke

- Tankrensning

- ADR transporter

- TV-inspektion

- Punktrenovering og slamafvanding

- Rodskæring

- Sløjfning af olietank

- Sandfyldning og stenfyldning af alle typer tanke og rør

- Sø oprensning

- Tørstofsugning

Derudover har vi tæt samarbejde med Aut. Kloakmester i lokalområdet og kan være behjælpelig med kloakarbejde i forbindelse med:

- Kloakrenovering

- Reparation af kloakskader

- Ny anlæg

- Forsikringsskader

- Alt i bundfældningstanke

- Nedsivningsanlæg

- Pileanlæg

- Minirensningsanlæg

- Samletanke

- Faskiner

- Omfangsdræn

- Olieudskiller

- Sandfang

- Rotteskader

- Rottespærre

- Højvandslukker

Vi kan også udføre opgaver på svært tilgængelige steder med medoden Air-digging.

Vi er til rådighed, når du har brug for en redelig og kompetent rådgivning, der bygger på vores indgående branchekendskab og produktviden gennem mange år.

DØGNVAGT - Vi bakker op - dag og nat.

Vi kører ud på hele Sjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Sorø, Ringsted, Slagelse, Næstved, Skælskør, Korsør, Fuglebjerg, Køge, Solrød, Greve, Roskilde m.v.

Sydvestsjællands Kloakservice A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Sydvestsjællands Kloakservice A/S

Omsætning

13 534 tkr

Afkastningsgrad

21.74 %

Antal ansatte

22

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Sydvestsjællands Kloakservice A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Sydvestsjællands Kloakservice A/S

CVR-nr:

39893991

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

400 000

NACE-branche

370000 Opsamling og behandling af spildevand

Startdato:

30-08-2018

Ledelse/Administration
Lars Hansen

Direktør

Christina Mørck Hansen

Bestyrelsesformand

Lars Hansen

Bestyrelsesmedlem

Niels Damsholt Petersen

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Kloakrensning, Slamsugning, Kloakarbejde, Slamsugere, spuling af gylletank, septiktanke, søoprensning, slamsuger, sandfyldning, modtagestationer, tankinspektion, bundfældningstanke, tæthedsprøvning, kloakforstoppelser, spuling af rør, kloakspuling, kloakopgaver, sløjfning af olietanke, tømning af septitanke, faskiner, kloakhjælp, kloakarbejde, kloakdræn, rodskæringer, ADR transporter, kloakafløb, sugning af olietank, fjernelse af isoleringsmaterialer, kloakservice, Rodskæring, tanktømning, kloak tv inspektion, mammutsugning, sugning af isolering, sugning af lecakugler, spuling af dræn, sugning af leca, genbrugsspuling, stoppet bad afløb, kloaker, stoppet gulvafløb, rensning af faldstammer, stoppet badafløb, kloakvirksomheder, sandfangsbrønde, produktflytning, sandrensning, kemitransport, slamafvanding, olieudskiller, kloakproblemer, sandfyldning af rør, fjernelse af isolering, tankrensning, spuling, SVS kloakservice, tømning af olieudskiller, kloakinspektioner, sugning af papirisolering, kloakrensere, spildevandsanlæg, industrispuling, rensning af fedtudskillere, stoppet kloak, tømning af septiktanke, kloak-TV, sandfyldning af tank, stoppet køkkenafløb, højvandslukkere, kloakker, forsikringsskader kloak, sugning af kloak, rørspuling, sløjfning af olietank, tømning af samletanke, betonfyldninger, spuling af kloakker, rensning af brønde, stenfyldning af rør, Air-digging, omfangsdræn, stenfyldning, sugning af pumpebrønde, slamsugerfirmaer, kloakstop, rotorspuling, olieudskillere, fjernelse af gammel isolering, rodskæring af rørledninger, Kloak, sugning af beton, benzinudskillere, oprensning, sugning af jord, sandfang, olie- og kemikalietransport, tømning af fedtudskiller, samletanke, stoppet toilet, spuling af drænrør, kloak vedligeholdelser, spuling rør, højtryksspuling, kloakfirmaer
Alternative nummerformater

57849040

57 84 90 40

5784 9040

57 849 040