Se på kort
Spurvevej 6B4171 Glumsø

Hos Nyegaard Byg påtager vi os alle opgaver, der er tømrer- og snedkerrelaterede. Vi udfører opgaver for både private og virksomheder. Vi er fast tilknyttet entreprenørvirksomheden CC Brun. Det har vi været i syv år, hvilket beviser, at vores arbejde er af højeste kvalitet, for ellers er det ikke muligt at bevare en kunde af en sådan kaliber. Måske er dit gør-det-selv-projekt gået i stå? Lad os hjælpe dig videre. Det behøver ikke være så dyrt, som du måske tror.

Tyvelsevej 544171 Glumsø

Birkegårdens Tømrer- & Snedkerfirma har eksisteret siden 1999. Vi udfører alle former for tømrer og snedkerarbejde og har mere end 15 års erfaring i tagdækning. Det er altid en fornøjelse at kunne aflevere et stykke arbejde til tilfredse kunder. Vi laver alt fra opsætning af nyt køkken og bordplade til oplægning af nyt tag, isætning af nye døre og vinduer, ombygning og tilbygning samt renovering af badeværelse og fliser. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Smedeland 32600 Glostrup

Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra Glumsø.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Enghavevej 104720 Præstø

Firmaet ligger i Præstø og tager også imod kunder fra Glumsø.

"Skibinge Tømreren" står for et godt, solidt og æstetisk håndværk. Hos os er kvalitet et kendetegn, der går igen i alt, lige fra rådgivning, projektering til service, i alle aspekter af arbejdet. Vi udfører en lang række alsidige opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget for både private og erhverv. Fra mindre reparationer og små vedligeholdelsesopgaver til store byggeopgaver, hvor vi står for hele entreprisen. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud!

Kornbakken 174700 Næstved

Firmaet ligger i Næstved og tager også imod kunder fra Glumsø.

Ny Næstved Tømrer udfører, alle typer opgaver og husk - Der er intet der er for svært. Vi har store ambitioner og vil, levere den bedste service til vores kunder. Vores mål er at få, glade og tilfredse kunder, som vil komme igen. Det er derfor vigtigt for os, at vores arbejde er af højeste kvalitet.

Vænget 44520 Svinninge

Firmaet ligger i Svinninge og tager også imod kunder fra Glumsø.

Hos Mv Tømrer & Snedker ApS klarer vi alt indenfor tømrer-og snedkerfaget. Kontakt os for mere info.

Helgesvej 194160 Herlufmagle

Firmaet ligger i Herlufmagle og tager også imod kunder fra Glumsø.

Byggefirmaet Mastrup nær Næstved er et godt og solidt familieejet håndværkerfirma med 50 år på bagen. Vi udfører opgaver inden for byggeri, tømrer- og snedkerarbejde og forsikringsskader for private, erhverv og det offentlige. Vi bruger kun de bedste materialer samt danske håndværkere, og tager højde for alle nødvendige byggeregler & energikrav, der er i dag. Medlem af BYG GARANTI ordningen.

Frølundevej 914220 Korsør

Firmaet ligger i Korsør og tager også imod kunder fra Glumsø.

Kvalitet og kundetilfredshed går hånd i hånd når du sender bud efter Tømrermester Martin Frederiksen.Vi har bred erfaring inden for byggefaget.Så om det står på et helt nyt hus eller en mindre renovering som feks. nyt tag, køkken, gulv, vinduer, terrasse osv.Ring endelig for uforpligtende tilbud og så ser vi om ikke vi kan gøre jeres drømme til virkelighed.

Suså Landevej 544160 Herlufmagle

Firmaet ligger i Herlufmagle og tager også imod kunder fra Glumsø.

​Hos AJ Ejendomsservice tilbydes opgaver inden for ejendomsservice til private- og erhvervskunder på Sjælland, Lolland og Falster.

Klarinetvej 354700 Næstved

Firmaet ligger i Næstved og tager også imod kunder fra Glumsø.

Hos T.G Andersen får du altid den bedste vejledning og service. Vi er med dig fra start til slut og slipper ikke opgaven, før vi har din fulde tilfredshed.

Glumsø Erhvervspark 84171 Glumsø
Langebjergvej 144250 Fuglebjerg

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi løser en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver som bl.a.: Nybyggeri, totalentrepriser, køkkener, tage, gulve, vinduer og døre. Kontakt os for yderligere information.