Om firmaet

Bageriet stammer helt tilbage fra 1900 tallet og alle dage er der blevet bagt brød og lækre kager her. Siden 1982 har bageriet været i familien Søgaards eje og siden da er anden generation kommet til i virksomheden. Vi byder...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 33 50...
Adresse

Hadsundvej 8

9575 Terndrup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Bageriet stammer helt tilbage fra 1900 tallet og alle dage er der blevet bagt brød og lækre kager her. Siden 1982 har bageriet været i familien Søgaards eje og siden da er anden generation kommet til i virksomheden. Vi byder dig velkommen i vores butik og glæder os til at give dig en oplevelse og den bedste service. Vores butik er moderne og nyrenoveret og lever op til normer.

Kernen i vor brød

Tradition er et væsentlig element i hele vores produktion. Det er de gamle opskrifter og den lange hviletid på brødet, der ligger som basis for store dele af produktionen. Dette giver den traditionelle smag som kendetegner brødet fra Terndrupbageri der hverdag pryder hylderne i butikken.

Terndrup Bageri ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Terndrup Bageri ApS

Omsætning

3 207 tkr

Afkastningsgrad

33.02 %

Antal ansatte

20

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Terndrup Bageri ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

TERNDRUP BAGERI ApS

CVR-nr:

16215201

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

200 000

NACE-branche

107120 Fremstilling af friske bageriprodukter

Startdato:

23-06-1992

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

98335073

98 33 50 73

9833 5073

98 335 073