Om firmaet

Håndværket er vigtigt for mig. Min keramik skal selvfølgelig have et smukt udtryk, men det skal være kombinationen af en spændende dekoration, og et flot udført stykke arbejde, der kendetegner min keramik. Jeg bliver inspireret...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
26 22 60...
Adresse

Trekanten 8

5600 Faaborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Håndværket er vigtigt for mig. Min keramik skal selvfølgelig have et smukt udtryk, men det skal være kombinationen af en spændende dekoration, og et flot udført stykke arbejde, der kendetegner min keramik. Jeg bliver inspireret af farver og former. Især farvesammensætninger, der befinder sig for vores blotte øje. Det kan være den rosa farve kombineret med en mørk gråblå farve i en solnedgang, eller de grønne og blå farver, der mødes i havets mange vidunerlige nuancer. Det inspirerer mig.

Om Thilde Bjørn

Mit navn er Thilde Bjørn. Jeg er født og opvokset på Sydfyn, ikke langt fra Svendborg. Her bor jeg igen efter 5,5 års udannelse i både Sverige og Lønstrup, Nordjylland. Efter gymnasiet drog jeg til Sverige i 3 år og uddannede mig til glaspuster på The National School of Glass. Det førte mig til Lønstrup, hvor jeg arbejede som glaspuster i en periode. Jeg begyndte at arbejde med leret.

Det fangede mig, og efter en tid med hænderne i begge materialer, valgte jeg at droppe glasset.

I sommeren 2020 kom jeg i lære hos Dorte Visby. I december 2021 vendte jeg hjem til Sydfyn. Her har jeg lavet mit eget værksted, hvor jeg arbejder med det matriale som jeg elsker: Ler!

Arbejdet med leret giver mig en ro, og er samtidigt ernormt udfordrernde, da der aldrig findes to kløser (lerklumper), der er ens. Der findes så mange forskellige udtryksformer indenfor keramik, og jeg tror det var det, der gjorde at jeg skiftede materiale. Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Jeg brænder virkelig for håndværket, og sætter en ære i at dreje mine ting flot, og hele tiden udfordre mig selv i drejeteknikken.

Thilde Bjørn, Thilde Bjørn Keramik, lyngbyovn, keramikovn, keramiker, kunsthåndværk, stentøj

Den ler som jeg bruger er en tysk rødler. Den tåler at jeg brænder den ved ret høje temperaturer, nemlig: 1180 grader. Det gør at leret sintrer når den brændes. Partikler i leret smelter ved den høje temperatur, og danner selv en slags glasur. Det gør keramikken vandtæt i sig selv, og er altså det vi kalder: stentøj.

Jeg benytter mig af begitning, og glaserer derefter. Keramikken tåler at gå i opvaskemaskinen.

Thildebjoern.coms valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Thildebjoern.com

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Thildebjoern.com findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ThildeBjoern.com

CVR-nr:

41348720

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

900300 Kunstnerisk skaben

Startdato:

01-06-2020

Ledelse/Administration
Thilde Bjørn

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

26226094

26 22 60 94

2622 6094

26 226 094