Thorhauge Anlægsgartneri logo

Thorhauge Anlægsgartneri

Om firmaet

Har du købt nyt hus eller har du et ønske om at få omlagt eller plejet et grønt område, anlagt din have eller terrasse - så kontakt Thorhauge Anlægsgartneri på tlf. 4016 1030/9837 4242. Thorhauge Anlægsgartneri løser alle typer...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
40 16 10...
Adresse

Industrimarken 9

9530 Støvring

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Har du købt nyt hus eller har du et ønske om at få omlagt eller plejet et grønt område, anlagt din have eller terrasse - så kontakt Thorhauge Anlægsgartneri på tlf. 4016 1030/9837 4242. Thorhauge Anlægsgartneri løser alle typer opgaver inden for: Flisebelægning, naturstensbelægning, omlægning og etablering af græsplæner, vedligehold og pleje- serviceaftaler, græsslåning, beskæring, træfældning og snerydning samt havedesign.

Om Firmaet

Thorhauge Anlægsgartneri er en nyetableret virksomhed stiftet i januar 2015 af Mikkel Thorhauge og Arne Thorhauge. Mikkel Thorhauge afsluttede i 2014 uddannelsen som anlægsgartner og er opvokset i Entreprenørvirksomheden Arne Thorhauge, hvor han gennem årene har arbejdet. Efter endt uddannelse var det derfor naturligt at starte den nye Anlægsgartnervirksomhed.

Thorhauge Anlægsgartneris valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Thorhauge Anlægsgartneri

Omsætning

8 469 tkr

Afkastningsgrad

33.20 %

Antal ansatte

14

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Thorhauge Anlægsgartneri findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

THORHAUGE ANLÆGSGARTNERI ApS

CVR-nr:

36481889

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

50 000

NACE-branche

813000 Landskabspleje

Startdato:

01-01-2015

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

40161030

40 16 10 30

4016 1030

40 161 030