Om firmaet

​Hos THYBO Teknisk Isolering v/Michael Thybo er vi specialister inden for teknisk isolering. Vores virksomhed har eksisteret siden 1992, og vi har dermed rigtig mange års erfaring inden for vores fag. Teknisk isolering handler...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
20 18 42...
Adresse

Møsvråvej 59

6051 Almind

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

​Hos THYBO Teknisk Isolering v/Michael Thybo er vi specialister inden for teknisk isolering. Vores virksomhed har eksisteret siden 1992, og vi har dermed rigtig mange års erfaring inden for vores fag.

Teknisk isolering handler om at bevare temperaturen i både varme- såvel som kølesystemer samt at lede varmen eller kulden derhen, hvor der er behov for den – uden tab undervejs. Teknisk isolering dækker over en række forskellige isoleringsbegreber.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på teknisk isolering

​Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder i forbindelse med teknisk isolering, har du nogle spørgsmål, eller har du en konkret opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Det kan du med fordel gøre ved at ringe til os på telefon 20 18 42 12, men alternativt er du også velkommen til at skrive til os via vores e-mail info@thyboiso.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud eller en besvarelse på din henvendelse.

THYBO Teknisk Isolerings valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

THYBO Teknisk Isolering

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra THYBO Teknisk Isolering findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

THYBO Teknisk Isolering v/Michael Thybo

CVR-nr:

17210548

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

432900 Anden bygningsinstallationsvirksomhed

Startdato:

01-11-2006

Ledelse/Administration
Michael Bjørn Thybo

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

20184212

20 18 42 12

2018 4212

20 184 212