Om firmaet

  Vi har specialiseret os i maden fra det nordvestlige Mexico og importerer derfor de fleste ingredienser derfra, men vi dækker også andre områder og prøver at komme så langt omkring i det mexikanske køkken som muligt. Det glæder...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  75 66 99...
  Adresse

  Nørregade 10, st. sal.

  8700 Horsens

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  11:00 - 22:00

  Bedømmelser

  Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Vi har specialiseret os i maden fra det nordvestlige Mexico og importerer derfor de fleste ingredienser derfra, men vi dækker også andre områder og prøver at komme så langt omkring i det mexikanske køkken som muligt. Det glæder os, at kunne præsentere en original del af en gammel kultur for Dem.

  Generel beskrivelse

  Da Mexico var et kæmpe imperium, gik grænserne langt ud over dem vi kender i dag. De nordamerikanske stater såsom Texas, Arizona, Nevada, Californien, New Mexico, Colorado, dele af Oklahoma, Utah og Oregon var på det tidspunkt en del af landet. Befolkningen var indianere og opdelt i ca. 700 stammer, hvoraf Aztekerne og Mayaerne er de mest kendte. Disses kultur var utroligt udviklet og havde stolte traditioner indenfor astrologi, arkitektur, medicin og det vi interesserer os mest for nemlig "gastronomi".

  Den Mexikanske kogekunst har beholdt sine oprindelige traditioner på trods af ødelæggelsen af den indianske kultur, og er den dag i dag udbredt over store dele af verden. De grundlæggende principper er stort set de samme over hele Mexico, men landets størrelse gør naturligvis at madens udformning og smag er meget forskellig fra område til område.

  Vi har specialiseret os i maden fra det nordvestlige område og importerer derfor de fleste ingredienser derfra, men vi dækker også andre områder og prøver at komme så langt omkring i det Mexikanske køkken som muligt. Det glæder os, at kunne præsentere en original del af en gammel kultur for Dem.

  Tortilla Flats Rest. Mexicanos valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Tortilla Flats Rest. Mexicano

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  9

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Tortilla Flats Rest. Mexicano findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Tortilla Flats Rest. Mexicano v/Erol Karaman

  CVR-nr:

  31637473

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Selskabskapital

  0

  NACE-branche

  561010 Restauranter

  Startdato:

  15-11-2008

  Ledelse/Administration
  Erol Karaman

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  75669966

  75 66 99 66

  7566 9966

  75 669 966