Om firmaet

Jeg er cand. psych., medlem af Dansk Psykolog Forening og uddannet på Københavns Universitet. Jeg er autoriseret og har opfyldt ca. 75 % af de krav, der opstilles til en specialistgodkendelse i psykotraumatologi.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
22 51 94...
Adresse

Ordruphøjvej 13

2920 Charlottenlund

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Jeg er cand. psych., medlem af Dansk Psykolog Forening og uddannet på Københavns Universitet. Jeg er autoriseret og har opfyldt ca. 75 % af de krav, der opstilles til en specialistgodkendelse i psykotraumatologi.

Velkommen

Jeg har fuldendt instruktøruddannelsen i Mindfulness. Mindfulness kan indgå i terapien som en stor støtte for de mennesker, der har svært ved at leve i nuet. Jeg er tidligere uddannet pædagog, hvilket giver mig en baggrund for at tilrettelægge terapien mest udbytterigt også pædagogisk set.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Tove Lindemann

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Tove Lindemann findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Psykolog Tove Lindemann

CVR-nr:

27448240

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Startdato:

01-11-2003

Ledelse/Administration
Tove Kornelia Nice-Lindemann

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

22519415

22 51 94 15

2251 9415

22 519 415