Om Trekantens Tømrer og Bygningssnedker ApS

Vi udfører alt inden for tilbygning, ombygning og renovering. Vi har vores egne håndværkere, som sikrer dem et projekt i en god håndværksmæssig kvalitet hele vejen igennem byggeriet. Medlem af Dansk Byggegaranti ordning.

Generel beskrivelse

Sætter De pris på kvalitet, så vælg Trekantens Tømrer & Bygningssnedker til snedker- og tømrerarbejdet.

Vi er en mindre tømrervirksomhed med mange års erfaring inden for faget. Den erfaring kommer vores kunder til gode, når opgaverne kræver løsninger, der ligger ud over det sædvanlige.

Gennem årene har vi betjent store erhvervskunder såvel som private husejere. Vi har stået for alle former for nybyggeri og renoveringer - fra de store og komplicerede opgaver til de små og enkle. I alle tilfælde lægger vi vægt på, at arbejdet er udført efter de højeste faglige standarder.

Vi er altid friske med forslag og idéer vedr. tømrer/snedker arbejde og totalløsninger. Ring og få en uforpligtende snak om netop Deres behov.

Billedgalleri

  • Trekantens Tømrer og Bygningssnedker ApS Tømrer, Fredericia - 1
  • Trekantens Tømrer og Bygningssnedker ApS Tømrer, Fredericia - 2
  • Trekantens Tømrer og Bygningssnedker ApS Tømrer, Fredericia - 3

Trekantens Tømrer og Bygningssnedker ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

TREKANTENS TØMRER- OG BYGNINGSSNEDKER ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

28-07-2009

CVR-nr:

32294820

Selskabskapital

125000

Omsætning

-

NACE-branche

433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Ledelse/Administration

reviews aboutName

H

Hans Hougaard

moreThanAYearAgo

Udskiftning af glaskarnap fra køkken/alrum mod terrasse.
De to svende der var ude, var effektive og rigtig gode til at forklare hvad de stødte på og lavede undervejs. Alle halve eller trekvarte løsninger fra tidligere bygherre blev opgraderet til virkelig solidt og flot håndværk.
Desuden havde de en fornem forståelse for, og ydmyghed over, at være "gæst" på en anden mands ejendom. Der blev dækket grundigt af og ryddet rigtig pænt op.
Folk fra dette firma er meget velkomne igen. Stor ros herfra!

K

Karina Sørensen

moreThanAYearAgo

VI har fået opført en tilbygning til vores hus på ca. 100kvm. Trekantens tømrer havde tømrer, murer og kloak i deres entreprise. Hele vejen gennem forløbet har vi haft en glimrende dialog med både mester og svende. De har lavet et rigtig fint stykke arbejde, som viser, at man sætter kvalitet og overholdte deadlines højt.

Desuden er det vores opfattelse, at Trekantens tømrer har haft rigtig godt styr på underleverandører således at projektet er forløbet som planlagt.

Dette var vores første projekt med trekantens tømrer, men bestemt ikke det sidste.

H

Henrik Østergaard Nielsen

moreThanAYearAgo

TTB har været en vigtig samarbejdspartner i gennemgribende renovering af vores hus fra 1975. Alt på nær mursten er skiftet, og både i materialevalg, løsninger og selve udførelsen har TTB leveret et meget tilfredsstillende arbejde. Kvaliteten er i top, og dialogen med såvel mester som svende har i hele forløbet været fantastisk. Når så den endelig projekt omkostning matcher det indledende tilbud, kan man kun være ekstrem tilfreds. Stort tak til Anders og team :O)

M

Malene Just Busse

moreThanAYearAgo

De siger hvad de gør og gør hvad de siger... Og de gør det med humør og stor energi. Man menes pludselig de dage hvor håndværkere var noget man var og satte en ære i fremfor noget man gør for at tjene penge.

Per Madsen

moreThanAYearAgo

Vi har fået renoveret vores hus med nye vinduer, nye gulve (dinesen plankegulv og klinkegulv med varme), nyt køkken, malet hele huset indvendigt og diverse elarbejder.
Vi fik firmaet anbefalet af venner som havde fået arbejde udført af dem. Det første indtryk ved møde med Anders Lind var meget positivt. Vi forklarede hvad vi ønskede udført og aftalte med firmaet at de skulle koordinere og stå for indhentning af tilbud, samt sørge for udførelsen og koordinere mellem de forskellige håndværkere.
Vi kan efterfølgende konstatere at alt er udført og gennemført nøjagtigt som aftalt og til vores fulde tilfredshed. Vi har ikke bare været meget tilfreds med Trekantens egne medarbejdere (hurtige, dygtige og særdeles gode til konstant at rydde op efter hver opgave), vi har også været meget tilfredse med de firmaer som var valgt af Trekantens til at udføre de øvrige opgaver.

Vi kan med vore erfaringer varmt anbefale Trekantens Tømrer & Bygningssnedker og Anders Lind.

Mvh
Per Madsen

Mikael Bus

moreThanAYearAgo

de laver et flot stykke arbejde og opfører sig pænt samt rydder op efter sig. Og så holder de en aftale!

K

Kurt Halvorsen

moreThanAYearAgo

Total renovering af 2 plans hus. I perioden marts til maj 2016.
Nyt hævet tag med 4 nye Velux skråvinduer. Nye gavle med Swisspearl. Ekstra isolering på loft, skråvægge og skunke. Ny lækker altan. Nye underbrædder. Ny Stern og tagrender i zink og ikke mindst mårsikring. Samt udskiftning af alle udvendige vinduer og døre. Alt er skiftet undtagen mursten og spær. Et omfattende projekt med et meget tilfredsstillende resultat.
Vi er meget tilfredse med resultatet og de to faste håndværkere fra TTB Casper og Ulrik er yderst professionelle og ikke mindst et par herlige gutter. I hele perioden var der ryddet meget pænt op efter dagens arbejde. Både inde og ude. Vi vil varmt anbefale TTB. Godt håndværk og super god rådgivning, hvor helhed og detaljer går op i en højere enhed.
Vi har indhentet tilbud på de næste projekter ved TTB :-)

K

Kate Lindeblad

moreThanAYearAgo

I sommeren 2014 havde jeg Trekantes Tømrer & Bygningssnedker til at lave en ny terrasse og rækværk. Det eksisterende skulle væk og terrassen udvides. Det første møde med Anders Lind var et meget behageligt møde, og vi blev hurtig enige om, hvordan det skulle laves. Da det var hen over sommeren, og håndværkerne skulle afvikle ferie, blev arbejdet lavet i et par etaper. Håndværkerne arbejdede hårdt i varmen, og de sørgede for at dække af ud til vejen, så min hund kunne være ude i haven uden at kunne løbe væk. Det sidste af sommeren kunne jeg nyde på min fine terrasse, jeg er så glad for den, og det er rigtig fint arbejde, som bliver rost af alle, som har set den. Jeg har været så tilfreds med Fimaet, at det selvfølgelig også var dem, der skulle sætte nye vinduer i huset. Jeg er meget tilfreds med udførelsen både af vinduerne fra Idealprivat og af håndværkernes arbejde. De arbejdede meget effektivt, de dækkede af og støvsugede også efterfølgende, så jeg næsten ikke kunne se, at de havde støvet. Jeg kan kun varmt anbefale Trekantens Tømrer & Bygningssnedker Venligst Kate Lindeblad

N

Nina Andersen

moreThanAYearAgo

Nina Andersen


Treekantens tømrer og bygningssnedker

Har som aftalt, lagt nyt tag på mit hus, med fint undertag, lavet så der er ventilation på mit loft. De har sørget for nye tagrender, Skorstenen er orm fuget, og stuk om vinduerne er renoveret. Der ar sørget for et et solidt stilas, hvor der var taget hensyn til beplantningen. Alt er udført hurtigt, præsis,og efter mit skøn godt solidt. Fejlen med sålbænke, er venligt blevet lovet rettet hurtigt.
Naboerne har udtrykt beundring for mine håndværkere, i forhold til andres her på vejen.
Venlig hilsen Nina Andersen

K

Karsten Vildbrad Petersen

moreThanAYearAgo

Anders Lind fik totalentreprisen, og alt arbejdet blev udført punktligt og omhyggeligt. Konstaterede småfejl og mangler blev rettet straks.
Vi skal have skiftet alle vinduer. Det bliver Anders Lind, der skal udføre arbejdet!

Niels Mørk

moreThanAYearAgo

Har netop fået lavet renovering af 2. sal og er meget tilfredse. Vi blev vejledt godt, og vi mærkede, at de hurtigt fik sporet sig ind på vores stil og ønske. desuden overholder firmaet aftaler samt skriver udførlige tilbud (uden stavefejl). resultatet er flot og alle små detaljer er perfekte. Vi vil med glæde anbefale Trekantens Tømrer til andre!