Om firmaet

TRESS AS er en skandinavisk leverandør af sjovt og spændende sports-, idræts- og aktivitetsudstyr i absolut topkvalitet. Vi vil udvikle og sælge miljørigtige produkter, der fremmer en bevægelseskultur, som er båret af positivt...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 52 22...
Adresse

Danmarksvej 34

8660 Skanderborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

TRESS AS er en skandinavisk leverandør af sjovt og spændende sports-, idræts- og aktivitetsudstyr i absolut topkvalitet. Vi vil udvikle og sælge miljørigtige produkter, der fremmer en bevægelseskultur, som er båret af positivt menneskeligt sammenspil, bæredygtighed, sundhed og oplevelser. Se vores store sortiment på hjemmesiden, hvor du også kan købe produkterne i vores webshop.

TRESS - din professionelle sparringspartner

I TRESS har vi en lang tradition for at komme ud, hvor tingene sker. Vi deltager meget gerne som sparringspartner, når der skal bygges stort eller småt.

Når du vælger TRESS som din samarbejdspartner, vælger du også Nordens bredeste sortiment af sport- og aktivitetsudstyr i høj kvalitet. Vi udvikler og tilpasser gerne vores produkter, for at opnå det optimale udtryk og design i projektet. Og vi står gerne til rådighed hele vejen, fra idé til det færdige resultat.

Vi går meget op i at vælge det bedste materiale til målgruppen, hvilket giver dig som arkitekt en garanti for at vælge de rigtige materialer i projektet.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Tress AS

Omsætning

35 309 tkr

Afkastningsgrad

8.52 %

Antal ansatte

64

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Tress AS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

TRESS A/S

CVR-nr:

11074219

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

2 000 000

NACE-branche

464910 Engroshandel med cykler, sportsartikler og lystbåde

Startdato:

28-07-1982

Ledelse/Administration
Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

86522200

86 52 22 00

8652 2200

86 522 200