Om firmaet

Undervognstunellen tilbyder professionel undervognsbehandling og rustbeskyttelse af biler, varevogne, lastbiler m.fl. Vil udfører kvalitetsbehandlinger til fornuftige priser og vi gør noget for miljøet uden at det koster...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 18 18...
Adresse

Halkjærvej 13

9200 Aalborg Sv

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

Undervognstunellen tilbyder professionel undervognsbehandling og rustbeskyttelse af biler, varevogne, lastbiler m.fl. Vil udfører kvalitetsbehandlinger til fornuftige priser og vi gør noget for miljøet uden at det koster ekstra. Kontakt os for mere information.

VORT SPECIALE ER TILFREDSE KUNDER

Vi forsøger at skåne miljø mest muligt, når vi behandler din bil, uden at det koster ekstra. Vi opsamler og regenererer den overskydende antirustolie, så intet kommer i kloakken. Vores specielle sprøjtesystem, der arbejder helt uden luft, forhindrer desuden miljøskadelige olieskyer.

Vi giver desuden levetidsgaranti. Alle bilmærker kan få levetidsgaranti, hvis de får en almindelig komplet behandling, inden de bliver 1 år og brugte biler kan tages med i systemet op til 5 år gamle. Læs mere på vores hjemmeside eller book din rustbehandling her

Undervognstunellen ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Undervognstunellen ApS

Omsætning

1 206 tkr

Afkastningsgrad

20.88 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Undervognstunellen ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

UNDERVOGNTUNNELLEN ApS

CVR-nr:

26842581

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

452030 Undervognsbehandling

Startdato:

23-10-2002

Ledelse/Administration
Gert Gustavsen

Bestyrelsesmedlem

Thomas Moos Risgaard

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

98181815

98 18 18 15

9818 1815

98 181 815