Om firmaet

Vi giver dig altid en professionel og tryg vejledning hvad enten du er på udkig efter et nyt ur, smykke eller skal have foretaget en reparation hos en af vores kompetente specialister.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
38 86 70...
Adresse

Godthåbsvej 72

2000 Frederiksberg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

10:00 - 17:30

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi giver dig altid en professionel og tryg vejledning hvad enten du er på udkig efter et nyt ur, smykke eller skal have foretaget en reparation hos en af vores kompetente specialister.

Vi køber også brugte ure

Har du et gammelt ur, der ligger og samler støv i skrivebordsskuffen? Måske virker det, måske trænger det til service eller en reparation du ikke vil investere i. Frem for at smide det på genbrugspladsen, hvor det ikke får gavn af nogen, vil vi gerne tilbyde at opkøbe dit gamle ur. Det er nemlig ikke kun guld og sølv vi opkøber hos Urma. Vi opkøber også meget gerne brugte ure.

I øjeblikket er vi særligt interesserede i at købe Omega automatik - og optræksarmbåndsure, samt armbåndsure fra Tag Heuer, Breitling og Rolex.

Brug for reparation, service eller justering af dit ur?

Hos Urma tilbyder vi både reparation, service og justering af ure, så dit ur igen kan komme i tip-top stand. På samme måde, som en cykel eller bil kan trænge til et service-eftersyn, har den fine mekanik i dit ur også brug for et servicetjek engang imellem. Ved service hos Urma sørger vi for, at urværket fungerer optimalt så det ikke pludseligt går i stå. Du kan læse mere under kategorien: Reparationer.

Vurderinger af ure og smykker

Kender du værdien af alle de smykker og ure du ejer? Noget har du helt sikkert købt selv og kender derfor værdien. Andet kan være gået i arv igennem mange generationer og værdien er dig måske derfor ukendt. Hvis uheldet er ude og dine smykker, samt ure bliver stjålet, er det afgørende at du kan dokumentere den faktiske værdi på det bortkommende i forbindelse med en forsikringssag.

Hos Urma kan du altid få vurderet dine smykker og ure, så du kan få din forsikring til at dække den faktiske værdi af din smykke- og ursamling. Er du derimod bare nysgerrig på at kende værdien på nogle af dine arvesmykker eller ure, giver vi dig glædeligt en professionel vurdering.

Hjælpen er altid nær hos Urma - har du spørgsmål til vores proces med opkøb af guld og sølv, vurdering af smykker eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden.

Du er meget velkommen til at lægge vejen forbi vores butik på Frederiksberg.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Urma

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Urma findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Urma

CVR-nr:

27159001

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

477700 Detailhandel med ure, smykker og guld- og sølvvarer

Startdato:

01-06-2003

Ledelse/Administration
Aftab Ahmed

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

38867034

38 86 70 34

3886 7034

38 867 034