Om Urma

Vi giver dig altid en professionel og tryg vejledning hvad enten du er på udkig efter et nyt ur, smykke eller skal have foretaget en reparation hos en af vores kompetente specialister.

Vi køber også brugte ure

Har du et gammelt ur, der ligger og samler støv i skrivebordsskuffen? Måske virker det, måske trænger det til service eller en reparation du ikke vil investere i. Frem for at smide det på genbrugspladsen, hvor det ikke får gavn af nogen, vil vi gerne tilbyde at opkøbe dit gamle ur. Det er nemlig ikke kun guld og sølv vi opkøber hos Urma. Vi opkøber også meget gerne brugte ure.

I øjeblikket er vi særligt interesserede i at købe Omega automatik - og optræksarmbåndsure, samt armbåndsure fra Tag Heuer, Breitling og Rolex.

Brug for reparation, service eller justering af dit ur?

Hos Urma tilbyder vi både reparation, service og justering af ure, så dit ur igen kan komme i tip-top stand. På samme måde, som en cykel eller bil kan trænge til et service-eftersyn, har den fine mekanik i dit ur også brug for et servicetjek engang imellem. Ved service hos Urma sørger vi for, at urværket fungerer optimalt så det ikke pludseligt går i stå. Du kan læse mere under kategorien: Reparationer.

Vurderinger af ure og smykker

Kender du værdien af alle de smykker og ure du ejer? Noget har du helt sikkert købt selv og kender derfor værdien. Andet kan være gået i arv igennem mange generationer og værdien er dig måske derfor ukendt. Hvis uheldet er ude og dine smykker, samt ure bliver stjålet, er det afgørende at du kan dokumentere den faktiske værdi på det bortkommende i forbindelse med en forsikringssag.

Hos Urma kan du altid få vurderet dine smykker og ure, så du kan få din forsikring til at dække den faktiske værdi af din smykke- og ursamling. Er du derimod bare nysgerrig på at kende værdien på nogle af dine arvesmykker eller ure, giver vi dig glædeligt en professionel vurdering.

Hjælpen er altid nær hos Urma - har du spørgsmål til vores proces med opkøb af guld og sølv, vurdering af smykker eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden.

Du er meget velkommen til at lægge vejen forbi vores butik på Frederiksberg.

Billedgalleri

  • Urma Guldsmed, Frederiksberg - 1
  • Urma Guldsmed, Frederiksberg - 2
  • Urma Guldsmed, Frederiksberg - 3
  • Urma Guldsmed, Frederiksberg - 4
  • Urma Guldsmed, Frederiksberg - 5
  • Urma Guldsmed, Frederiksberg - 6
  • Urma Guldsmed, Frederiksberg - 7
  • Urma Guldsmed, Frederiksberg - 8

Urma, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnUrma
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-06-2003
CVR-nr:27159001
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche477700 Detailhandel med ure, smykker og guld- og sølvvarer

Ledelse/Administration

Aftab AhmedFuldt ansvarlig deltager

Alternative nummerformater

3886703438 86 70 343886 703438 867 034