Om Vejle Bil-Service ApS

Vejle Bil Service er et autoværksted placeret i Vejle, der har mere end 40 års erfaring indenfor reparationer af alle bilmærker. Bilen er en vigtig del af alles hverdag, og derfor går vi meget op i den service, vi giver dig. Skulle uheldet være ude, stiller vi ved forsikringssager en lånebil til rådighed, så du fortsat kan komme rundt i din hverdag. Vi yder Totalservice, som omfatter alt reparations- og vedligeholdelsesarbejde omkring din bil. Gratis hjulskift for vores faste kunder.

Generel beskrivelse

Vi yder Totalservice, som omfatter alt reparations- og vedligeholdelsesarbejde omkring din bil - uanset mærke og model. Med Totalservice bliver din gennemgået fra A til B og ved eventuelle reparationer, garanterer vi, at din bil overholder alle lovkrav.

Vi reparerer ALLE biltyper og er specialister i Volvo. Alle reparationer udføres med det nyeste testudstyr som sikrer at din bil bliver repareret på baggrund af præcise målinger.

Vi benytter os af en autocomputer hvillket gør os i stand til at teste din bil for eventuelle fejl. Vi passer godt på din bil og garanterer højt kvalificeret arbejdskraft. Det er din garanti for at din bil bliver repareret indenfor gældende lovgivning.

Vi tilbyder blandt andet:

- Forsikringsskader

- Klargøring til syn

- Serviceeftersyn

- Alt indenfor dele og stumper

- Lånebil ved forsikringsskader

- Gratis hjulskift for faste kunder

Vejle Bil-Service ApS' valgte links

Billedgalleri

  • Vejle Bil-Service ApS Autoværksted, Vejle - 1
  • Vejle Bil-Service ApS Autoværksted, Vejle - 2
  • Vejle Bil-Service ApS Autoværksted, Vejle - 3
  • Vejle Bil-Service ApS Autoværksted, Vejle - 4

reviews aboutName

Ivan Lyhne

moreThanAYearAgo

Har brugt dem i flere år, og har altid været meget tilfreds både i forhold til arbejde og service. Altid klar til at hjælpe når det kniber, og altid fair. Kan kun anbefale.