Om firmaet

Vejle Bil Service er et autoværksted placeret i Vejle, der har mere end 40 års erfaring indenfor reparationer af alle bilmærker. Bilen er en vigtig del af alles hverdag, og derfor går vi meget op i den service, vi giver dig....

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 82 44...
Adresse

Fredericiavej 97

7100 Vejle

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vejle Bil Service er et autoværksted placeret i Vejle, der har mere end 40 års erfaring indenfor reparationer af alle bilmærker. Bilen er en vigtig del af alles hverdag, og derfor går vi meget op i den service, vi giver dig. Skulle uheldet være ude, stiller vi ved forsikringssager en lånebil til rådighed, så du fortsat kan komme rundt i din hverdag. Vi yder Totalservice, som omfatter alt reparations- og vedligeholdelsesarbejde omkring din bil. Gratis hjulskift for vores faste kunder.

Generel beskrivelse

Vi yder Totalservice, som omfatter alt reparations- og vedligeholdelsesarbejde omkring din bil - uanset mærke og model. Med Totalservice bliver din gennemgået fra A til B og ved eventuelle reparationer, garanterer vi, at din bil overholder alle lovkrav.

Vi reparerer ALLE biltyper og er specialister i Volvo. Alle reparationer udføres med det nyeste testudstyr som sikrer at din bil bliver repareret på baggrund af præcise målinger.

Vi benytter os af en autocomputer hvillket gør os i stand til at teste din bil for eventuelle fejl. Vi passer godt på din bil og garanterer højt kvalificeret arbejdskraft. Det er din garanti for at din bil bliver repareret indenfor gældende lovgivning.

Vi tilbyder blandt andet:

- Forsikringsskader

- Klargøring til syn

- Serviceeftersyn

- Alt indenfor dele og stumper

- Lånebil ved forsikringsskader

- Gratis hjulskift for faste kunder

Vejle Bil-Service ApSs valgte links

Bedømmelser

I

Ivan Lyhne

Mere end et år siden

Har brugt dem i flere år, og har altid været meget tilfreds både i forhold til arbejde og service. Altid klar til at...

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Vejle Bil-Service ApS

Omsætning

6 106 tkr

Afkastningsgrad

32.42 %

Antal ansatte

16

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Vejle Bil-Service ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

VEJLE BIL-SERVICE ApS

CVR-nr:

28975910

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

200 000

NACE-branche

452010 Autoreparationsværksteder mv.

Startdato:

12-12-1975

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

75824444

75 82 44 44

7582 4444

75 824 444